Nieuw
Villas-CalaBlanca Prijs vanaf 2.550.000 € Nieuwe ontwikkeling

Villas CalaBlanca Huizen / Villa's, Vallpineda, Barcelona

  • Completion Q4 2024
  • Units available 12
  • Slaapkamers 4
  • Sizes from 459m²

Een nieuwbouw project van Huizen / Villa's te koop in Vallpineda, Barcelona beschikt over prijzen vanaf 2,550,000 €

Lucas Fox presenteert met genoegen het exclusieve CalaBlanca-project, een project met luxe villa's ontworpen volgens de Passiefhuis-normen, gelegen in een van de beste woonwijken van Sitges, Vallpineda. Het project heeft een exclusieve locatie naast het strand en met uitzicht op zee, maar met alle voorzieningen op loopafstand en op slechts 30 minuten van Barcelona.

De promotie biedt u villa's van 480 m² met vier slaapkamers en zes badkamers. Alle woningen hebben een groot perceel, met een prachtig aangelegde tuin en een zoutchloreringszwembad, evenals verschillende veranda's, barbecue- en chill-outruimtes met een buitenhaard.

De villa's zijn verdeeld over meerdere verdiepingen. De bovenste verdiepingen herbergen het slaapgedeelte en genieten van grote terrassen met een solariumgedeelte met een indrukwekkend uitzicht op de zee. Aan de andere kant heeft de semi-kelderverdieping een garage met capaciteit voor meerdere voertuigen en een multifunctionele ruimte, die onder andere kan worden gebruikt als fitnessruimte, wijnkelder, thuisbioscoop of speelkamer. Sommige villa's zullen een upgrade krijgen met een sparuimte met een binnenzwembad op de semi-kelderverdieping, naar keuze van de koper.

De villa's hebben een eigentijds design, waarbij natuurlijke materialen zoals steen en hout zijn gebruikt in verschillende decoratieve bekledingen. Ze houden van open ruimtes, zoals het daggedeelte waarin de woonkamer, eetkamer en keuken zich in dezelfde kamer bevinden, om de ruimtelijkheid te maximaliseren. De belangrijkste kamers hebben grote ramen van vloer tot plafond die veel natuurlijk licht binnenlaten en toegang bieden tot de verschillende buitenruimtes, of het nu de tuin of de terrassen zijn.

Elk van de woningen beschikt over de beste kwaliteiten en afwerkingen, zoals Linkfloor Feodale binnen- en buitenvloeren in imitatiehout en porselein, veiligheidstoegangsdeur, massief wit gelakte deuren, lift die de verschillende verdiepingen met elkaar verbindt, evenals een trap. onder andere inbouwkasten, video-intercom en LED-verlichting.

De open keukens met kookeiland zijn volledig uitgerust met Bosch apparatuur en Xtone werkbladen. De badkamers zijn voorzien van alle apparatuur, zoals kranen en toiletten van het merk Noken.

De woningen genieten van een ontwerp dat de Passiefhuisrichtlijnen volgt, wat zorgt voor efficiëntie, energiebesparing en duurzaam bouwen. Om dit te doen wordt gebruik gemaakt van natuurlijk licht, goede isolatie en een goede beheersing van de luchtvochtigheid en temperatuur. Deze middelen omvatten PVC-buitenschrijnwerk met koudebrugbreuk en driedubbele beglazing, SATE-isolatie, geleid verwarmings- en koelsysteem, ventilatiesysteem met warmteterugwinning, installatie van zonnepanelen en aerothermische energie voor de productie van warm water. Dit alles kan worden aangestuurd via een domoticasysteem.

De ontwikkeling beschikt over een 24-uurs conciërge- en beveiligingsservice. Daarnaast heeft het een project voor de oprichting van een thuisclub, met onder meer gemeenschappelijke ruimtes zoals een gemeenschappelijk zwembad, sportfaciliteiten, een wellnessruimte, verschillende terrassen, een terrasgedeelte en een bargedeelte, met exclusieve toegang voor Bewoners.

Neem contact op voor meer informatie.

Hoogtepunten:

  • Villa's met 4 slaapkamers
  • Prive-tuin en zwembad
  • Garage
  • Passief huis
  • Uitstekende kwaliteiten
  • Dicht bij de zee

Documentatie

Villas-CalaBlanca Nieuwe ontwikkeling

Ligging

De ontwikkeling ligt op een exclusieve locatie op slechts 10 minuten van het strand, met internationale scholen, sportartikelen en winkelgebieden. Concreet is het gelegen in Vallpineda, een van de beste urbanisaties in Sitges.

Sitges is een exclusieve stad, omgeven door wijngaarden en nationale parken, maar ook aan zee. Daarom biedt het een breed scala aan sport-, water- en, meer specifiek, nautische activiteiten. Aan de andere kant biedt het zijn inwoners allerlei soorten diensten, van exclusieve boetieks en luxe hotels tot basisdiensten voor het dagelijks leven.

Sitges heeft uitstekende verbindingen, op slechts 20 minuten van de luchthaven El Prat en een half uur van het centrum van Barcelona.

Bekijk op kaart

Villas-CalaBlanca Prijs vanaf 2.550.000 € Nieuwe ontwikkeling

Units in dit bouwproject

Type Prijs Status Slaapkamers Badkamers Woonoppervlakte Terrace Tuin Floor plan
Villa 2.550.000 € Available 4 6 486m² 91m² 234m² Floor plan
Villa 2.550.000 € Available 4 6 459m² 108m² 271m² Floor plan
Villa 2.550.000 € Available 4 6 486m² 91m² 254m² Floor plan
Villa 2.550.000 € Available 4 6 486m² 91m² 234m² Floor plan

Keep up-to-date with our latest Real Estate Market Report with insights and analysis from our expert professionals.

Download now
Download now