Villas-del-Tenis Prijs vanaf 1.285.000 € Nieuwe ontwikkeling
6 afbeeldingen beschikbaar
Villas-del-Tenis Prijs vanaf 1.285.000 € Nieuwe ontwikkeling

Villas del Tenis Huizen / Villa's, Tenerife, Canary Island

  • Units available 4
  • Slaapkamers 2 & 3
  • Sizes from 184m²

Villas del Tenis Huizen / Villa's, Tenerife, Canary Island

Villas del Tenis maakt deel uit van een uitzonderlijke ontwikkeling op het prachtige eiland Tenerife. Vlak voor de kust van Noord-Afrika staan de Canarische eilanden bekend om hun uitstekende klimaat het hele jaar door en de prachtige natuurlijke schoonheid.

Het uitzonderlijke wooncomplex biedt 13 restaurants en in totaal 3 Michelin-sterren, opmerkelijk gezien het feit dat er slechts 6 op het hele eiland zijn. Er is een uitstekend vrijetijdsaanbod met een scala aan winkels en een spa voor de bewoners. Bovendien kunnen golfers die willen golfen betalen voor het gebruik van de uitstekende on-site golfbaan en faciliteiten.

Villas del Tenis is ontworpen door de beroemde architecten Virgilio Gutierrez Herreros en Eustaquio Martínez García en biedt 23 exclusieve villa's met privétuinen en zwembaden. Gepresenteerd volledig uitgerust en ingericht, deze villa's bieden het gevoel van een verblijf in een luxe hotel.

Bewoners hebben toegang tot de privéclub met een fitnessruimte, een restaurant en een zwembad om een ontspannen en comfortabele levensstijl aan te vullen. Elke villa heeft ook een opslagruimte en een parkeerplaats.

Eigenaars kunnen gedurende 6 maanden van het jaar in hun eigendom verblijven, gedurende de rest van het jaar wordt het onroerend goed aan toeristen verhuurd; dit proces zal volledig worden beheerd door het bedrijf 'My Way'. Er is ook de mogelijkheid om deel te nemen aan een uitwisselingsprogramma dat de mogelijkheid biedt om hun villa in te wisselen voor een woning in een ander resort.

Een zeldzame kans op Tenerife, prachtige villa's in een uitzonderlijk wooncomplex. Einddatum juni 2020.

Merk op dat prijzen exclusief IGIC (6,5%) zijn.

Ligging

Dit exclusieve wooncomplex ligt op Tenerife, het grootste van de Canarische Eilanden. Vlak voor de kust van Noord-Afrika bieden de Canarische eilanden een benijdenswaardig klimaat het hele jaar door met eindeloze dagen zon en milde temperaturen. Tenerife heeft een geweldige natuurlijke schoonheid en dramatische kustlijn, het is perfect voor diegenen die een vakantie willen doorbrengen of een deel van het jaar op een ontspannen en vredige bestemming willen doorbrengen.

Santa Cruz de Tenerife is de bruisende hoofdstad van het eiland met een uitgebreid aanbod aan winkels, restaurants en diensten. Er zijn 2 internationale luchthavens, waarvan er een slechts 20 minuten verwijderd is van de ontwikkeling en de andere 1 uur verderop.

Villas-del-Tenis Prijs vanaf 1.285.000 € Nieuwe ontwikkeling

Units in dit bouwproject

Type Prijs Status Vloer Slaapkamers Badkamers Woonoppervlakte Terrace Floor plan
Huis / Villa 1.285.000 € Available Vloer 0 2 2 184m² 43m² Floor plan
Huis / Villa 1.395.000 € Available Vloer 0 3 2 184m² 43m² Floor plan
Huis / Villa 1.680.000 € Available Vloer 0 3 2 265m² 63m² Floor plan
Huis / Villa 1.815.000 € Available Vloer 0 3 2 265m² 63m² Floor plan

Onze ervaren sales agents zijn hier om u te helpen meer te weten te komen over dit stijlvolle project.

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst