Villas-del-Tenis Komt binnenkort
Nieuwe ontwikkeling

Villas del Tenis Huizen / Villa's, Tenerife, Canary Island

Een nieuwbouw project van Huizen / Villa's te koop in Tenerife, Canary Island, 1 Huizen / Villa's beschikbaar

  • Units available 1

Een nieuwbouw project van Huizen / Villa's te koop in Tenerife, Canary Island

Villas del Tenis maakt deel uit van een uitzonderlijke ontwikkeling op het prachtige eiland Tenerife. Net buiten de kust van Noord-Afrika staan ​​de Canarische eilanden bekend om hun uitstekende klimaat het hele jaar door en de prachtige natuurlijke schoonheid.

Het uitzonderlijke wooncomplex biedt 13 restaurants en in totaal 3 Michelin-sterren, opmerkelijk gezien het feit dat er slechts 6 op het hele eiland zijn. Er is een uitstekend vrijetijdsaanbod met een scala aan winkels en een spa voor de bewoners. Bovendien kunnen degenen die van een partijtje golf houden betalen voor het gebruik van de uitstekende on-site golfbaan en faciliteiten.

Villas del Tenis is ontworpen door de beroemde architecten Virgilio Gutierrez Herreros en Eustaquio Martínez García en biedt 23 exclusieve villa's met privétuinen en zwembaden. Gepresenteerd volledig uitgerust en ingericht, deze villa's bieden het gevoel van een verblijf in een luxe hotel.

Bewoners hebben toegang tot de privéclub met een fitnessruimte, een restaurant en een zwembad om een ​​ontspannen en comfortabele levensstijl aan te vullen. Elke villa heeft ook een opslagruimte en een parkeerplaats.

Eigenaars kunnen gedurende 6 maanden van het jaar in hun eigendom verblijven, gedurende de rest van het jaar zal het onroerend goed aan toeristen worden verhuurd; dit proces zal volledig worden beheerd door het bedrijf 'My Way'. Er is ook de mogelijkheid om deel te nemen aan een uitwisselingsprogramma dat de mogelijkheid biedt om hun villa in te wisselen voor een woning in een ander resort.

Een zeldzame kans op Tenerife, prachtige villa's in een uitzonderlijk wooncomplex. Voltooiingsdatum juni 2020.

Villas-del-Tenis

Units in dit bouwproject

Type Status Vloer Distribution Woonoppervlakte Rental yield

KOMT BINNENKORT: Het project staat nog niet te koop. Contacteer ons voor meer informatie.

Volgende stap

Onze ervaren sales agents zijn hier om u te helpen meer te weten te komen over dit stijlvolle project.

Laatste nieuws en analyse

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst