PDA26013 620.000 € Gebouw te koop

Gebouw te koop in Platja d'Aro, Costa Brava

  • Plattegrond 435m²
  • Perceeloppervlakte 951m²

Een zeldzame kans om een woning te kopen en te verbouwen in het uitzonderlijke gebied van Platja D'Aro.

Belangrijkste eigenschappen gebouw

  • Renovatie object
  • Plattegrond 435m²
  • Constructed area 435m²

Wat je moet weten over deze gebouw

Dit grote huis biedt een aantal opwindende opties voor conversie, waarbij de ideeën van enkele architecten al beschikbaar zijn voor de koper.

Optie 1. Minimale ontwikkeling en het eenvoudig bijwerken van de interieurkenmerken om een zeer indrukwekkend groot huis te bereiken dat past bij de status van het gebied.

Optie 2. De ontwikkeling van twee afzonderlijke appartementen die de mogelijkheid bieden voor verkoop of verhuur en om de lopende inkomsten te maximaliseren zoals vereist.

Optie 3. De grotere ontwikkelingsmogelijkheid is om vier kleinere appartementen te creëren met het grote voordeel van vier garages die al ter plaatse beschikbaar zijn.

Het gebouw beslaat 347 m² met een garageoppervlakte van 88 m², op een perceel van 951 m². Als aanvulling op de plannen is er ook ruimte voor een zwembad.

Het is duidelijk dat dit boeiende project ruimte biedt voor de ontwikkelaar om een aantal omzetkansen te realiseren of simpelweg een droomhuis te ontwerpen.

De locatie aan Carrer Marie Curie, is minder dan 1,5 kilometer van het prestigieuze "Long Beach" met directe toegang tot alle winkels en restaurants van Playa D'Aro, op een van de meest chique locaties van Costa Brava en op korte rijafstand van Girona (30 minuten) en Barcelona (1 uur)

Dit aantrekkelijke project biedt een enorm potentieel en Lucas Fox raadt een vroege kijkervaring ten zeerste aan.

Gebouw te koop

Extra's

Een compleet renovatieproject op een zeer gewilde locatie met hoge opbrengsten voor elke ontwikkelaar.

Platja d'Aro, Costa Brava: Omgeving en ligging van de woning

Met weinig beschikbare percelen in de omgeving, is het een zeer interessante kans op een uitstekende locatie in Platja D'Aro.

PDA26013 620.000 € Gebouw te koop

Vergelijkbare woningen te koop in Platja d'Aro

Niet echt wat u zoekt?

Zie vergelijkbare eigenschappen