MEN13136
1.065.000 €
Landhuis Te koop
6 afbeeldingen beschikbaar
MEN13136
1.065.000 €
Landhuis Te koop

5 Slaapkamer Landhuis te koop in Ciudadela, Menorca

  • Slaapkamers 5
  • Badkamers 2
  • Woonoppervlakte 400m²
  • Perceeloppervlakte 10.000m²

Landgoed met 10 hectare grond - ideaal voor agrarisch gebruik - en een te renoveren huis van 400 m², te koop in Ciutadella.

Dit landgoed bestaat uit 10 hectare grond met een huis van 400 m² - met elektrische installaties en watervoorziening van zijn eigen te renoveren waterput. Het land maakt deel uit van een groter landgoed van 75 ha, dat kan worden verdeeld volgens de behoeften van de nieuwe eigenaar.

Het huis heeft 2 verdiepingen en de kamers kunnen worden verdeeld volgens de behoeften en voorkeuren van de nieuwe eigenaar.

De locatie van dit land is onverslaanbaar, in het westen van het eiland, ten zuiden van de prachtige stad Ciutadella, met zijn prachtige oude stad waar u kunt wandelen en dineren in uitstekende restaurants. Daarnaast zijn er een groot aantal prachtige stranden in de buurt.

Een fantastische kans in Menorca. Neem contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging te regelen.

Indeling

Lay-out wordt bepaald door de nieuwe eigenaar.

Ligging

Ciutadella is een gemeente van Menorca, gelegen in het uiterste westen van het eiland. Het heeft een kleine natuurlijke haven, prachtige stranden, een belangrijk landelijk gebied waar we prachtige rustieke huizen in Menorca-stijl kunnen vinden en een prachtig oud stadje dat zijn charme in de loop der jaren heeft behouden.

MEN13136
1.065.000 €
Landhuis Te koop

Vergelijkbare woningen te koop in Ciudadela de Menorca

Niet echt wat u zoekt?

Zie vergelijkbare eigenschappen

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst