AND44904 730.000 € Perceel te koop

Perceel te koop in Escaldes, Andorra

  • Perceeloppervlakte 400m²

Exclusief perceel met project voor de bouw van een indrukwekkende villa te koop in Escaldes, Andorra.

Belangrijkste eigenschappen perceel

  • Uitzicht op de bergen
  • Natuurlijke lichtinval
  • Uitzicht
  • Dichtbij internationale scholen

Wat je moet weten over deze perceel

Lucas Fox presenteert met genoegen dit exclusieve perceel met een goedgekeurd project voor de bouw van een huis in Escaldes, Andorra, op een exclusieve locatie midden in de natuur, maar met gemakkelijke verbinding met andere punten, zoals skigebieden.

Het is een uitgebreid perceel van 400 m² met een ongelooflijk uitzicht op de bergen, met een bebouwbare oppervlakte van 312 m² en een perceelbezetting van 115 m².
Wat het project betreft, wordt de mogelijkheid geboden om een villa te bouwen met een geschatte oppervlakte van 1088 m² met zes verdiepingen, waarbij gebruik wordt gemaakt van de helling van het perceel. Het is ontworpen met een modern design, met de beste materialen en meubels in neutrale tinten. Op dezelfde manier zullen er grote ramen van vloer tot plafond worden opgenomen, om het meeste uit natuurlijk licht en oriëntatie te halen, naast het profiteren van exclusieve uitzichten. Het zou worden verdeeld over drie semi-kelderverdiepingen, de begane grond, de eerste verdieping en de kelderverdieping.

Op de semi-kelderverdieping -3 zouden de technische ruimte, een multifunctionele ruimte en twee binnenpatio's worden ingericht om te profiteren van natuurlijk licht. Op de semi-kelderverdieping -2 zou deze exclusief bestemd zijn voor de zeer grote garage, naast het bieden van een buitenruimte. De semi-kelderverdieping zou op zijn beurt de wasruimte, een oprit naar de garage en een grote buitenruimte huisvesten.

Op de begane grond zou het daggedeelte worden gehuisvest, met een zeer grote woon-eetkamer met open keuken met centraal eiland. Deze kamer zal grote ramen hebben, waardoor natuurlijk licht binnenkomt en een fantastisch uitzicht op de bergen biedt. De verdieping zou gecompleteerd worden met een gastentoilet.

Op de eerste verdieping bevindt zich alleen het slaapgedeelte, met twee tweepersoonsslaapkamers met eigen badkamer en toegang tot een prachtig terras met een fantastisch uitzicht op de natuurlijke omgeving, evenals een eenpersoonskamer met eigen badkamer, perfect voor de kleintjes.

Ten slotte zal de begane grond een slaapkamer met privébadkamer en een polyvalente ruimte bieden, die gebruikt kan worden als familiekamer, speelkamer of zelfs kantoor. Op dezelfde manier zult u genieten van grote ramen die de ruimtes verlichten en een prachtig uitzicht bieden.

Dit project zou perfect zijn als eerste woning of als tweede woning, om te genieten van de omliggende natuurlijke omgeving, zonder alle voorzieningen op te geven. Neem contact op voor meer informatie.

Perceel te koop

Escaldes: Omgeving en ligging van de woning

Dit exclusieve perceel is gelegen in Escaldes, een locatie die allerlei diensten biedt voor uw dagelijks leven, zoals scholen en winkelcentra.

Ook heeft het een goede verbinding met de skigebieden, voor liefhebbers van deze sport. Voor alle liefhebbers van bergsporten is het gebied perfect om onder andere te wandelen of mountainbiken.

AND44904 730.000 € Perceel te koop

Vergelijkbare woningen te koop in Escaldes

Niet echt wat u zoekt?

Zie vergelijkbare eigenschappen