AND42629 475.000 € Perceel te koop

Perceel te koop in La Massana, Andorra

  • Perceeloppervlakte 355m²

Grondstuk van 355 m² te koop in een woonwijk vlakbij het centrum van de parochie van La Massana. Ideaal om een eengezinswoning te bouwen.

Belangrijkste eigenschappen perceel

  • Uitzicht op de bergen
  • Dichtbij openbaarvervoer

Wat je moet weten over deze perceel

Lucas Fox presenteert dit stuk geconsolideerde grond van 355 m² met de mogelijkheid om een toekomstig project uit te voeren om een eengezinswoning te bouwen. De bouwbaarheidsindex is 0,80 bovengronds, exclusief garage. Het land biedt toegang tot het centrum van La Massana in een paar minuten lopen.

Een project kan worden uitgevoerd om een eengezinswoning te bouwen, aangezien de actie-eenheid waar de grond zich bevindt, overeenkomt met een woonwijk.

Een uitstekende gelegenheid om uw droomhuis te bouwen, op een rustige locatie dicht bij alle voorzieningen en op een paar meter van het centrum van La Massana. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Perceel te koop

Extra's

  • zonnig gebied
  • Panoramisch uitzicht
  • Sluit toegang tot het centrum

La Massana: Omgeving en ligging van de woning

Dit perceel is gelegen in een kleine woonwijk met directe toegang tot het meest centrale deel van La Massana, met toegang te voet tot allerlei diensten en op slechts een paar meter afstand. Het is een zeer exclusieve locatie, dankzij de nabijheid van het centrum.

De toegang tot de Vallnord-kabelbaan bevindt zich op een paar meter lopen. Het centrum van de hoofdstad Andorra la Vella ligt op slechts 7 minuten rijden met de auto. Evenzo heeft het een zeer goede verbinding met het openbaar vervoer.

AND42629 475.000 € Perceel te koop

Vergelijkbare woningen te koop in La Massana

Niet echt wat u zoekt?

Zie vergelijkbare eigenschappen