AND50861 630.000 € Perceel te koop

Perceel te koop in La Massana, Andorra

  • Perceeloppervlakte 433m²

Perceel van 433 m2 met bouwvergunning en eengezinswoningproject te koop in Sispony, La Massana, Andorra

Belangrijkste eigenschappen perceel

  • Uitzicht op de bergen
  • Natuurlijke lichtinval

Wat je moet weten over deze perceel

Lucas Fox presenteert dit fantastische bouwgrond van 433 m2, gelegen in de prestigieuze wijk Sispony in de parochie van La Massana.

Op het perceel is momenteel een bouwvergunning verleend en biedt een spectaculair woonproject van 760 m2. Het project is modern en actueel en kan naar wens worden aangepast aan uw behoeften.

De ligging van het terrein is onverslaanbaar, waardoor u kunt genieten van de rust, het comfort, de exclusiviteit en de natuurlijke schoonheid van het gebied.

Neem contact met ons op voor meer informatie over dit uitstekende product of voor een bezoek.

Perceel te koop

Extra's

  • Werkvergunning verleend

La Massana: Omgeving en ligging van de woning

Dit perceel is gelegen in een van de meest gastvrije en idyllische gebieden van de stad Sispony. Het is een kleine woonwijk bestaande uit traditionele huizen, met culturele bezienswaardigheden zoals het Casa Rull-museum, een typisch Andorrese hut gebouwd in de 17e eeuw en die deel uitmaakte van een van de belangrijkste families in de stad. In dezelfde stad vinden we toegang tot de route Els Cortals de Sispony, waar het toevluchtsoord Borda del Cortals de Sispony zich bevindt, een plek om uit te rusten na een bergroute of om evenementen te vieren.

Het centrum van de parochie van La Massana ligt op slechts 1,5 kilometer afstand, met allerlei voorzieningen. Bovendien is de toegang per kabelbaan naar het skigebied Vallnord zeer dichtbij, zowel in de winter om te skiën als in de zomer voor downhill-oefeningen, waar jaarlijks de MTB World Cup-evenementen worden gehouden.

Het centrum van de hoofdstad ligt op slechts 7 minuten rijden met de auto.

AND50861 630.000 € Perceel te koop

Vergelijkbare woningen te koop in La Massana

Niet echt wat u zoekt?

Zie vergelijkbare eigenschappen