OPO42042 629.000 € Perceel te koop

Perceel met 275m² terras te koop in Porto, Portugal

  • Perceeloppervlakte 1.446m²
  • Terras 275m²

Perceel stedelijk land met uitzicht op de rivier de Douro, met een oppervlakte van 1.446,00 m2, goedgekeurde projecten en bouwvergunning voor de bouw van een uitzonderlijke villa verdeeld over drie niveaus, met ABC 854,70 m2, binnenzwembad en buitenzwembad.

Belangrijkste eigenschappen perceel

  • Uitzicht op de bergen
  • Tuin
  • Natuurlijke lichtinval
  • Parkeerplaats
  • Panoramisch zicht
  • Exterior
  • Chill out area
  • Constructed area 855m²

Wat je moet weten over deze perceel

“Het wonder van een landschap dat niet meer zo is door zichzelf te disproportioneren. Het is geen panorama dat de ogen aanschouwen: het is een overdaad aan de natuur.”

Miguel Torga in "Diário XII"

Een woning in de Douro.

"Als we het over de Douro hebben, hebben we het over veel meer dan een rivier of een regio van ons land. We hebben het over de unieke landschappen, de steile hellingen, de dammen die tegenwoordig een attractie zijn, de mensen die hier wonen, de gastronomie van een meer traditionele en die, zelfs na al die eeuwen, nog steeds een glimlach op onze lippen toveren wanneer we deze unieke recepten proberen. We overdrijven dus niet als we zeggen dat de Douro de mooiste rivier ter wereld is !

De Douro leren kennen is meer dan een bezoek brengen aan de rivier of de regio waar deze doorheen stroomt. Het is een bijzondere regio binnengaan, waar het natuurlijke nog steeds koning is en waar de geschiedenis, traditie en mensen die het bewonen net zo uniek zijn als de rivier die hen bedient."

Lucas Fox presenteert een exclusief eigendom, met een goedgekeurd project en een vergunning om een unieke en uiterst exclusieve eengezinswoning te bouwen.

Een huis dat volledig is geïntegreerd in het terrein dat het verwelkomt, dat verborgen is in het landschap en dat de traditie markeert van een regio die bekend staat om zijn wijngaarden, "zittend" op de terrassen van de hellingen, met tijd om de Douro te aanschouwen.

Deze eigenschap, met een uitstekende locatie, permanent uitzicht op de rivier de Douro, heeft directe toegang via de rijksweg 108.

De naaste buren zijn twee prestigieuze hotels, het "Hotel Douro Suites" en het "Douro Royal Valley Hotel & Spa".

Het architecturale project bevordert de totale communicatie en beleving van de buitenruimtes door de uitgestrekte glazen overspanningen die soepel glijden en oproepen om blootstelling van het interieur van het huis naar de buitenruimte om te genieten van en contemplatie van de rivier, de bloei van het groene gebied, de buitenzwembad en een ander zwembad bedekt met een glazen "doek" dat het beschermt en tegelijkertijd onze zintuigen scherpt om de baai te ontdekken die opdoemt naar het huis, het begin- en eindpunt van een contemplatie.

De woonruimtes worden beloond voor hun grote leefruimtes (sociale ruimtes) en privé-slaapruimtes (twee mastersuites plus vijf suites), waaronder een wellnessruimte (gym) en apparatuur die verband houdt met welzijn.

Dit unieke en exclusieve huis maakt het ook mogelijk om een bedrijf te ontwikkelen op basis van een concept van toeristische accommodatie, gericht op gasten die de voorkeur geven aan unieke plekken, met exponentieel gepersonaliseerde service en referentie-ervaringen.

Van het advies van een butler tot de zorg van een huishoudster, tot een gepersonaliseerde boottocht of een maaltijd bereid door een chef-kok.

Perceel te koop

Indeling perceel

VERDIEPING 0

Bruto woningbouwoppervlakte – 182,90m2

Bruto bouwoppervlakte overdekte buitenruimtes – 66,20m2

1 - Hal/distributie

2 - Trap

3 - Lift

4 - Kast

5 – I. Sanitair

6 - Slaapkamer

7 – Balkon

8 - Balkon

9 - Slaapkamer

10 – Kast

11 – I. Sanitair

12 – Garage

13 – Overdekt/ingang

VERDIEPING 1

Bruto woningbouwoppervlakte – 243,00m2

Bruto bouwoppervlakte overdekte buitenruimtes – 80,00m2

1 - Kamer

2 - Keuken

3 - Opslag

4 - Sanitaire installatie

5 - Keukenondersteuning

6 - Trap

7 - Lift

8 - Slaapkamer

9 - Slaapkamer

10 - Slaapkamer

11 – I. Sanitair

12 – I. Sanitair

13 – I. Sanitair

14 – Hal/distributie

15 - Slaapkamer

16 – I. Sanitair

17 – Buitenterras

18 – Buitenterras

19 – Buitenterras

20 – Buitenterras

VERDIEPING -2

Bruto woningbouwoppervlakte – 211,80m2

Bruto bouwoppervlakte zwembad – 52,80m2

1 - Trap

2 - Lift

3 - Hal/distributie

4 - Sanitaire/kleedkamerinstallatie

5 - Kast

6 – I. Sanitair

7 - Slaapkamer

8 – Buitenafdekking

9 - Barbecueën

10 - Opslag

11 – Hal/distributie

12 – Fitnessruimte

13 – Steunbeker

14 - Wasgoed

15 – Binnendek

16 – Binnenzwembad

17 – Buitenterras

18 – Buitenterras

19 – Buitenterras

20 - Zwembad

VERDIEPING -3

Opslag

Bruto bouwoppervlakte van het bijgebouw – 18,00m2

Porto: Omgeving en ligging van de woning

Het perceel is gelegen op de linkeroever van de rivier de Douro, in de gemeente Baião, en grenst aan het exclusieve Hotel Douro Suites en het Douro Royal Valley Hotel & Spa.cruises vanaf Hotel Porto Antigo, 40 minuten van de stad Amarante, 1 uur van de stad Porto en de luchthaven), 1 uur van de stad Régua, 1u17min van de charmante stad Viseu, 1u15min van het DOC Restaurant, Cef Rui Paula, met terras bovenop de rivier en precies daar, aan de andere kant van de rivier, de (EN 222) die wereldwijd wordt beschouwd als de mooiste, meest unieke en contemplatieve weg die ons uitnodigt om door het ongelooflijke Douro-wijngebied te dwalen.

OPO42042 629.000 € Perceel te koop

Vergelijkbare woningen te koop in Porto

Niet echt wat u zoekt?

Zie vergelijkbare eigenschappen