Portugal met zijn warme mediterrane klimaat, prachtige kustlijn, historische hoofdstad en de wereld-klasse golfbanen is sinds de jaren 1960 populair bij buitenlanders. De populariteit bleef stijgen in de jaren 70 toen de economie van het land versterkte. Voornamelijk de Algarve is met zijn zanderige paradijselijke stranden een populaire keuze voor internationale klanten en in het bijzonder mensen die met pensioen zijn. Lissabon is de laatste jaren een interessante up-coming stad in Portugal geworden op het gebied van vastgoed en de kust van Estoril heeft de naam Portugese Riviera verkregen.

Portugal is het meest westelijke land van Europa en ligt in een lange smalle strook langs Spanje. Overal waar je ook komt in Portugal zul je gecharmeerd worden door de vriendelijke mensen en de schoonheid van de natuur. Het kantoor van Lucas Fox in Portugal is gespecialiseerd in het aanbieden van hoge kwaliteit vastgoed in Portugal met een professionele en uitzonderlijke vorm van dienstverlening. Vanuit ons kantoor in Lissabon bieden wij appartementen, villa's, huizen, landgoederen en bouwgronden te koop aan in heel Portugal.

Onze Portugese woningen zijn beschikbaar in de volgende gebieden: Alentejo, de Algarve, de Blauwe Kust, Cascais en Estoril, Portugal en Sintra en de Silver Coast. Portugal is een van de meest gewilde locaties voor vastgoed, hetzij als een tweede huis, verhuur investeringen of voor permanente woning.

Vastgoed in Portugal blijft een uitstekende lange termijn investeringen in onroerend goed.

Google map

Bekijk andere aanbevolen locaties in Portugal.

Lucas Fox biedt een uitgebreid portfolio aan eigendommen in Portugal.

Voor meer informatie over onze locaties of eigendommen, contacteer ons hoofkantoor.

Zoek uit wat uw woning waard is met een gratis taxatie van een van onze specialisten.

Gratis woning taxatie

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst