ALI47124 525.000 € Appartement te koop

Excellent 3 Slaapkamer appartement met 80m² terras te koop in Alicante ciudad

  • Slaapkamers 3
  • Badkamers 2
  • Plattegrond 96m²
  • Terras 80m²

Uitstekende investeringsmogelijkheid Penthouse met 3 slaapkamers voor volledige renovatie te koop in Alicante

Belangrijkste eigenschappen appartement

  • Lift
  • Natuurlijke lichtinval
  • Uitzicht op de stad
  • Balkon
  • Plattegrond 96m²

Wat je moet weten over deze appartement

Ontdek het uitzonderlijke leven in het levendige centrum van Alicante met dit exclusieve penthouse met 3 slaapkamers. In afwachting van uw creatieve touch biedt dit pand een unieke investeringsmogelijkheid voor een volledige renovatie.

Het penthouse is ideaal gelegen in het hart van Alicante en wordt omringd door de beste winkels, restaurants en culturele bezienswaardigheden van de stad, waardoor een levensstijl van gemak en verfijning wordt gegarandeerd.

Het hoogtepunt van dit penthouse is het uitgestrekte hoekterras, met uitzicht op het centrum en een perfecte setting om buiten te leven. De overvloed aan natuurlijk licht dat door de grote ramen naar binnen valt, creëert een lichte en luchtige sfeer, waardoor elke hoek van het pand uitnodigend en comfortabel wordt.

Met drie ruime slaapkamers biedt het penthouse veelzijdigheid voor bewoners of gasten. Het pand biedt een opwindende mogelijkheid voor een complete renovatie, het is een leeg canvas waarmee u de ruimte kunt aanpassen aan uw smaak en levensstijl.

Met zijn toplocatie, ruim terras en renovatiemogelijkheden is dit penthouse niet zomaar een woning, maar een strategische investering. Of u er nu voor kiest om er uw eigen persoonlijke toevluchtsoord van te maken of de aantrekkingskracht ervan op de huurmarkt te benutten, dit pand is een canvas voor het realiseren van uw visie.

Mis de kans niet om luxe in Alicante opnieuw te definiëren. Dit penthouse is een verborgen juweeltje, klaar voor transformatie tot een op maat gemaakt stedelijk toevluchtsoord dat uw stijl en verfijning weerspiegelt. Verbeter uw levensstijl en maak een statement op de vastgoedmarkt van Alicante met deze uitstekende investeringsmogelijkheid.

Appartement te koop

Alicante ciudad, Alicante: Omgeving en ligging van de woning

Ervaar stedelijke luxe op zijn best met een appartement aan de Avenida Maisonnave, Alicante. Deze bruisende boulevard, versierd met luxe winkels en chique cafés, biedt een kosmopolitische levensstijl op slechts een steenworp afstand van het traditionele centrum. Geniet van naadloze toegang tot culturele bezienswaardigheden, gerenommeerde restaurants en het strand van Postiguet, waarbij verfijning van de stad wordt gecombineerd met charme aan de kust. Een residentie aan de Avenida Maisonnave is een uitnodiging om te genieten van het beste van twee werelden: stedelijk gemak en mediterrane allure.

ALI47124 525.000 € Appartement te koop

Vergelijkbare woningen te koop in Alicante ciudad

Niet echt wat u zoekt?

Zie vergelijkbare eigenschappen