ALI48158 1.200.000 € Villa te koop

Excellent 7 Slaapkamer villa te koop in Alicante ciudad, Alicante

 • Slaapkamers 7
 • Badkamers 3
 • Plattegrond 811m²
 • Perceeloppervlakte 372ha

Uitstekend jachtlandgoed te koop in Monóvar, Alicante,

Belangrijkste eigenschappen villa

 • Uitzicht op de bergen
 • Tuin
 • Natuurlijke lichtinval
 • Volledig uitgeruste keuken
 • Open haard
 • Barbecue
 • Plattegrond 811m²

Wat je moet weten over deze villa

La Zafra, een uniek jachtlandgoed met 150 jaar geschiedenis, gelegen op het perceel van 372 hectare inclusief Sierra de las Pedrizas. Het pand is uniek vanwege zijn privacy en wilde natuur, er zijn verschillende trekkingwortels in de bergen, een van de toppen biedt een panoramisch uitzicht van 360 graden over de steden die grenzen aan de provincie Alicante, en vanaf de top van de berg kun je zien de Middellandse Zee.

De gebieden van het landgoed herbergen verschillende soorten vegetatie, zoals dennen-, olijf-, amandelbomen en mediterrane aromatische planten. Het land is geclassificeerd als beschermd onontwikkeld land. Er zijn twee aandelen water uit de Percamp-irrigatiegemeenschap, die naar schatting 400 kubieke meter per jaar bedraagt, maar die uitbreidbaar is.

Momenteel is het een particulier jachtreservaat, dat deel uitmaakt van een groot natuurgebied met een oppervlakte van 750 hectare. Het reservaat wordt ook gebruikt voor de jacht op klein wild.

Het beschikt over een ruim herenhuis midden op een landgoed met een oppervlakte van 811 vierkante meter. Deze plek is ideaal voor degenen die zich in een privéruimte willen bevinden, omringd door landschappen en open ruimtes. Hier kan uw fantasie de vrije loop om een ​​landelijk hotel, stallen, een mini-wijnmakerij met Moscatel-druivenoogsten of een andere vrijetijdsbesteding voor een gezonde levensstijl te creëren.

Het pannendak van de hoeve is onlangs gerenoveerd voor goed onderhoud. Het heeft een gemetselde dragende muurconstructie die voor stabiliteit zorgt en de vloeren zijn gemaakt van vernieuwde houten balken. Het interieur is uitgevoerd in een rustieke stijl, waarbij gebruik is gemaakt van natuurlijke materialen zoals hout en steen.

De hoofdwoning heeft diverse renovatiemogelijkheden afhankelijk van de toekomstplannen voor deze woning. Momenteel heeft het gebouw van 2 verdiepingen een gesloten rechthoekige vorm met een binnenplaats in het midden en is verdeeld in 2 doorlopende ruimtes, die op beide verdiepingen met elkaar communiceren. Het woongedeelte beschikt over 7 slaapkamers, 3 badkamers, 2 keukens, 1 ruime jachtstijl woonkamer met open haard en een trap die de 2 verdiepingen met elkaar verbindt. Het tweede deel van de woning wordt momenteel niet gebruikt, wat de mogelijkheid biedt om er naar eigen inzicht een ruimte van te maken.

Deze werkelijk unieke woning is perfect voor iemand die op zoek is naar een toevluchtsoord met totale privacy, omringd door ongerepte natuur en bergen op slechts 30 km afstand van Alicante. Deze regio staat bekend om de Moscatel-druiven en de amandelvelden.

Neem contact met ons op voor meer informatie of om de woning te bezichtigen.

Villa te koop

Extra's

 • 7 slaapkamers
 • 3 badkamers
 • 2 keukens
 • 1 ruime woonkamer in jachtstijl

Alicante ciudad, Alicante: Omgeving en ligging van de woning

Het landgoed is gelegen in de gemeente Monovar, een stad in het zuidoosten van Spanje, in de Valenciaanse Gemeenschap, provincie Alicante, regio Medio Vinalopo. Bevolking - 12.800 mensen.

De gemeente ligt op 30 km van Alicante. Deze gemeente is te bereiken via de snelwegen A3 vanuit Madrid en de A7 vanuit Valencia, ze hebben ook een halte voor het hogesnelheidstreinstation, AVE, en de luchthaven van Alicante op 45 km afstand.

Energie certificaat van de woning

Energie certificaat van de woning E

ALI48158 1.200.000 € Villa te koop

Vergelijkbare woningen te koop in Alicante ciudad

Niet echt wat u zoekt?

Zie vergelijkbare eigenschappen