ALI48495 1.250.000 € Villa te koop

Nieuwbouw 4 Slaapkamer villa te koop in El Campello, Alicante

  • Slaapkamers 4
  • Badkamers 6
  • Plattegrond 489m²
  • Perceeloppervlakte 1.000m²

Nieuwbouwvilla van architectonische stijl in Coveta Fuma

Belangrijkste eigenschappen villa

  • Nieuwbouw
  • Exterior
  • Dichtbij internationale scholen
  • Airconditioning
  • Plattegrond 489m²

Wat je moet weten over deze villa

Welkom in de toekomst van elegantie en luxe bij Coveta Fuma, Alicante! Deze binnenkort te bouwen villa is ontworpen volgens uitzonderlijke normen en biedt een moderne en verfijnde architecturale stijl die perfect past bij de maritieme omgeving.

Met een panoramisch uitzicht op de Middellandse Zee staat deze villa van 489 m² majestueus op drie niveaus en biedt een innovatief ontwerp dat functionaliteit combineert met verfijning.

De begane grond maakt indruk met zijn ruimtelijkheid en helderheid en strekt zich uit over een aanzienlijke lengte. Deze ruimte leent zich voor het hedendaagse leven op zijn best, met open woon-, eet- en keukenruimtes die moeiteloos in elkaar overvloeien. Grote ramen omlijsten het uitzicht op de zee, overspoelen het interieur met het natuurlijke licht van de Middellandse Zee en creëren een sfeer van rust en welzijn.

De overige twee verdiepingen, ontworpen in torenstijl, voegen een unieke dimensie toe aan de villa. Hier bevinden zich de vier ruime slaapkamers met elk een eigen privébadkamer, waardoor de bewoners een oase van privacy en comfort genieten.

Een opvallend kenmerk van deze accommodatie is het langgerekte zwembad, een oase van rust en frisheid te midden van de mediterrane pracht. Het zwembad wordt omgeven door grote terrassen en weelderige tuinen en nodigt u uit om te ontspannen en te genieten van het idyllische klimaat van de Costa Blanca.

Elk aspect van het ontwerp van deze villa is zorgvuldig ontworpen om een moderne en luxueuze levensstijl te bieden. Van de hoogwaardige afwerking tot de intelligente focus op ruimte en licht: dit pand vertegenwoordigt het toppunt van hedendaagse verfijning.

Mis de kans niet om deel uit te maken van deze uitzonderlijke woonervaring.

Villa te koop

El Campello | Villajoyosa, Alicante: Omgeving en ligging van de woning

Villa in Coveta Fuma in Alicante is een charmant kustplaatsje dat bekend staat om zijn indrukwekkende kliffen, kristalheldere stranden en ontspannen sfeer. Het biedt een perfecte combinatie van rust aan de kust en moderne gemakken, met gemakkelijke toegang tot de stad Alicante en de internationale luchthaven. Het is een paradijs voor liefhebbers van de zee, de natuur en het goede mediterrane leven.

ALI48495 1.250.000 € Villa te koop

Vergelijkbare woningen te koop in El Campello | Villajoyosa

Niet echt wat u zoekt?

Zie vergelijkbare eigenschappen