ALI19101 1.280.000 € Perceel te koop

Excellent perceel te koop in Mutxamel, Alicante

  • Plattegrond 4.932m²
  • Perceeloppervlakte 4.932m²

4.932m² grond voor de bouw van woongebouwen of grote winkels op een strategische locatie, een gegarandeerde investeringsmogelijkheid.

Belangrijkste eigenschappen perceel

  • Uitzicht op de bergen
  • Uitzicht
  • Diervriendelijk
  • Dichtbij internationale scholen
  • Plattegrond 4.932m²

Wat je moet weten over deze perceel

Dit fantastische perceel van bijna 5.000 m² valt op door zijn veelzijdigheid en zijn fantastische locatie. Daarnaast zijn er nog twee andere residentiële projecten die al aan de gang zijn, daarom zal het gebied commerciële centra en grote winkels nodig hebben. Het vliegveld in Mutxamel zou huurders of kopers van onroerend goed kunnen bieden, gezien de nabijheid van de piloot en de stewardessenschool.

Eén project zou zijn voor 26 vrijstaande huizen, een andere zou huisvesting voor piloten zijn, zoals eerder vermeld, of zelfs voor supermarkten of banken.

In elk geval staat de eigenaar open voor verschillende betalingsmogelijkheden en deelname aan de projecten.

Perceel te koop

Mutxamel, Alicante: Omgeving en ligging van de woning

Mutxamel is een stad in het noorden van Alicante, zeer dicht bij het vliegveld en het dorp San Juan. De dichtstbijzijnde stranden zijn Muchavista, Campello en San Juan, op slechts 15 minuten rijden met de auto. Dit is een ontwikkelingsgebied, met verschillende residentiële ontwikkelingen in de bouw.

De luchthaven van Alicante is bereikbaar via de snelweg en er zijn ook goede verbindingen met andere steden, zoals Benidorm.

ALI19101 1.280.000 € Perceel te koop

Vergelijkbare woningen te koop in Mutxamel

Niet echt wat u zoekt?

Zie vergelijkbare eigenschappen