ALI37779 332.000 € Perceel te koop

Excellent perceel te koop in San Juan, Alicante

  • Plattegrond 1.108m²
  • Perceeloppervlakte 438m²

Perceel van 438 m² met bebouwbare ruimte voor een begane grond plus nog eens 4, met in totaal 1108 m² te koop nabij het gemeentehuis en de nieuwe bibliotheek in Sant Joan d'Alacant, ideaal voor huurappartementen.

Belangrijkste eigenschappen perceel

  • Plattegrond 1.108m²

Wat je moet weten over deze perceel

Lucas Fox presenteert dit perceel met veel potentieel naast het gemeentehuis en de Rambla de la Libertad in Sant Joan d'Alacant. Omdat het vlakbij het Sant Joan ziekenhuis en het stadscentrum ligt, is het ideaal voor het bouwen van een gebouw met appartementen te huur of te koop.

Het perceel meet 438,28 m², met de mogelijkheid om een begane grond te bouwen, plus nog eens vier verdiepingen, met een totale bebouwbare oppervlakte van 1.108 m², exclusief de kelder. In totaal zouden er maximaal 10 verdiepingen gebouwd kunnen worden.

Invloed van het perceel in de bouw: 300 euro/m². Perceelincidentie per appartement: ca. 33.000 euro.

Het ligt dicht bij treinen, bussen, winkelcentra, medische centra, scholen, ziekenhuizen, parken, bibliotheek, bars en restaurants; alle noodzakelijke diensten voor een leven nabij het centrum van de stad.

Neem contact op voor meer informatie.

Perceel te koop

San Juan Alicante, Alicante: Omgeving en ligging van de woning

Dit perceel is gelegen in Sant Joan d'Alacant, nabij het centrum, in een nieuw gebied met gebouwen, herenhuizen en vrijstaande huizen, een van de beste in de stad. Een paar meter verderop hebben we een park, de bibliotheek, paddle-tennisbanen, het stadhuis, de oude stad en ook het ziekenhuis. Een perfect gebied om het hele jaar door te wonen in een groene omgeving omringd door nieuwbouw.

ALI37779 332.000 € Perceel te koop

Vergelijkbare woningen te koop in San Juan Alicante

Niet echt wat u zoekt?

Zie vergelijkbare eigenschappen