SSB48994 450.000 € Appartement te koop

1 Slaapkamer appartement te koop in San Sebastián, Basque Country

  • Slaapkamers 1
  • Badkamers 1
  • Plattegrond 220m²

Duplex appartement te koop op het prachtige centrale plein van het historische centrum van Fuenterrabia, tegenover de Parador de Carlos V.

Belangrijkste eigenschappen appartement

  • Uitzicht op de stad
  • Plattegrond 220m²
  • Constructed area 220m²
  • Liveable area 180m²

Wat je moet weten over deze appartement

Lucas Fox presenteert dit unieke duplex appartement met uitstekende mogelijkheden in Fuenterrabía, een van de meest charmante steden in Spanje en Baskenland. Het huis is gelegen op de begane grond, aan het prachtige en historische centrale plein van het historische centrum van de stad en tegenover de imposante Parador Castillo de Carlos V. Vanuit het huis kunt u daarom genieten van een indrukwekkend uitzicht op het historische middeleeuwse kasteel en het levendige plein..

De duplex is gevestigd in een voormalig commercieel pand van twee verdiepingen en heeft een bebouwde oppervlakte van 220 m², verdeeld over een begane grond van 120 m² en een semi-kelderverdieping van 100 m². Het is aan renovatie toe, maar heeft een groot potentieel voor renovatie. Het heeft directe toegang tot het plein, grote ramen en veel natuurlijk licht. Het wordt gepresenteerd als een unieke kans om een gepersonaliseerde woonruimte te creëren, die ook een commerciële licentie heeft.

Het gebouw waarin het zich bevindt, gebouwd in 1900, is een emblematische constructie die steen en hout combineert in een architectuur die de geschiedenis en het karakter van het gebied weerspiegelt. De uitstekende staat van instandhouding van het gebouw voegt een vleugje authenticiteit toe aan dit pand, met grote eiken balken, dikke stenen muren en originele terrazzovloeren.

Wij nodigen u uit om dit unieke huis in het hart van Fuenterrabía te ontdekken, een stad met ongeëvenaarde charme in Baskenland.

Appartement te koop

Indeling appartement

  • Hervormen

San Sebastián, Basque Country: Omgeving en ligging van de woning

Deze woning is gelegen aan het centrale plein van Fuenterrabia, met alle voorzieningen tot uw beschikking.

SSB48994 450.000 € Appartement te koop

Vergelijkbare woningen te koop in San Sebastián

Niet echt wat u zoekt?

Zie vergelijkbare eigenschappen