ALT44713
365.000 €
Perceel te koop
ALT44713
365.000 €
Perceel te koop

Excellent perceel te koop in Altea Town, Costa Blanca

 • Perceeloppervlakte 1.270m²

Unieke kans: perceel van 1270 m² met uitzicht op zee en de bergen, klaar om te bouwen, te koop in Altea.

Belangrijkste eigenschappen perceel

 • Zeezicht
 • Uitzicht op de bergen
 • Uitzicht
 • Panoramisch zicht
 • Beveiliging
 • Besloten gemeenschap

  Wat je moet weten over deze perceel

  Lucas Fox presenteert dit spectaculaire perceel van 1270 m², gelegen in de beste gated community in de regio Altea, aan de Costa Blanca. Dit is een locatie die rust en veiligheid biedt, terwijl u geniet van een prachtig uitzicht.

  Dit perceel biedt een panoramisch uitzicht op de zee en de majestueuze bergen. Bovendien omvat de verkoopprijs een project voorbereid door een prestigieuze lokale studio, voor de bouw van een droomhuis. Bovendien is er al een gedetailleerd topografisch plan gemaakt en is de bouwvergunning betaald en volledig van kracht. Dit betekent dat alle noodzakelijke wettelijke formaliteiten zijn vervuld, zodat er direct met de bouw kan worden begonnen.

  Op dezelfde manier profiteert deze exclusieve gated community van een hoog beveiligingsniveau met 24-uurs bewaking.

  Mis deze unieke kans niet om een droomperceel aan de Costa Blanca te verwerven. Neem contact op voor meer informatie.

  Perceel te koop
  ALT44713 Perceel te koop

  Altea Town, Costa Blanca: Omgeving en ligging van de woning

  De prestigieuze urbanisatie Altea Hills ligt op de top van de heuvels van Altea, aan de Costa Blanca. Deze exclusieve enclave staat bekend om zijn natuurlijke schoonheid, ongeëvenaarde panoramische uitzichten en luxe levensstijl. Altea Hills rijst majestueus op uit de kust en biedt haar bewoners een spectaculair uitzicht op de Middellandse Zee, de ruige kustlijn en de indrukwekkende berg Sierra de Bernia. Elke zonsopgang en zonsondergang wordt een uniek spektakel vanaf deze bevoorrechte plek.

  Veiligheid en privacy zijn van fundamenteel belang bij Altea Hills. Deze gated community heeft 24/7 bewaking en beperkte toegang, waardoor de bewoners gemoedsrust hebben.

  Altea Hills biedt een ongeëvenaarde luxe levensstijl. De huizen hebben een elegante architectuur en een modern design en veel van hen zijn voorzien van eersteklas voorzieningen, zoals overloopzwembaden, panoramische terrassen en weelderige tuinen.

  Ondanks het geïsoleerde gevoel is Altea Hills strategisch gelegen, dicht bij alles wat u nodig heeft. Zandstranden, golfbanen van wereldklasse, gastronomische restaurants en luxe winkels liggen op slechts enkele minuten rijden met de auto.

  Voor degenen die op zoek zijn naar een actief leven, stelt Altea Hills niet teleur. Het gebied staat bekend om zijn wandel-, fiets- en watersportpaden, waardoor u kunt genieten van het buitenleven in een prachtige natuurlijke omgeving.

  Altea, het pittoreske stadje in de buurt, staat bekend om zijn charmante oude binnenstad, zijn artistieke cultuur en zijn eersteklas gastronomie, met geplaveide straatjes, ambachtswinkels en restaurants met Michelin-sterren.

  ALT44713
  365.000 €
  Perceel te koop

  Vergelijkbare woningen te koop in Altea

  Niet echt wat u zoekt?

  Zie vergelijkbare eigenschappen

  Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

  Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst