15 Zoekresultaten

Appartementen in Javea, Spanje | Lucas Vos

Jávea , gelegen aan de Costa Blanca van Spanje , is een badplaats die toeristen en vastgoedkopers van over de hele wereld aantrekt. Het staat bekend om zijn witte zandstranden, pittoreske jachthavens en het hele jaar door een mediterraan klimaat. Jávea is een populaire bestemming voor mensen die op zoek zijn naar een rustige levensstijl, aan zee en een veilige investering in onroerend goed.

Lees verder

Bladzijde 1 van 1

Waarom een appartement kopen in Jávea?

Appartementen in Jávea zijn een populaire keuze voor mensen die een woning in de omgeving willen kopen. Ze bieden een meer betaalbare optie dan huizen en villa's, maar bieden nog steeds een geweldig uitzicht op de oceaan en toegang tot het strand. Daarnaast bevinden de appartementen zich vaak in complexen met aanvullende diensten en voorzieningen, zoals zwembaden, sportscholen en gemeenschappelijke tuinen.

 

De beste plaatsen om appartementen te kopen in Jávea

In Jávea is er een grote verscheidenheid aan appartementen te koop. Enkele van de meest populaire gebieden om appartementen te kopen zijn:

    • El Arenal: Dit deel van de stad heeft een breed zandstrand, een grote verscheidenheid aan restaurants en winkels en een bruisend nachtleven. De appartementen hier bieden uitzicht op zee en toegang tot het strand.

 

    • El Puerto: Dit deel van de jachthaven van Jávea staat bekend om zijn schilderachtige gebouwen, winkels en restaurants. De appartementen hier bieden vaak zeezicht en liggen dicht bij de jachthaven.

 

    • Montañar: Dit gebied ligt aan de zuidkant van Jávea en heeft enkele van de meest indrukwekkende uitzichten op de zee. De appartementen hier liggen direct aan zee en bieden directe toegang tot het strand en een panoramisch uitzicht op de Middellandse Zee.

Waarom Lucas Fox kiezen om uw appartement in Jávea te kopen

Lucas Fox is een toonaangevend makelaarskantoor in Spanje dat diensten aanbiedt voor het kopen en verkopen van onroerend goed in het hele land , inclusief Jávea. Met een team van experts op de lokale vastgoedmarkt kan Lucas Fox u helpen het perfecte appartement te vinden voor uw behoeften en budget .

 

De focus van Lucas Fox op persoonlijke en professionele service betekent dat zij u deskundig advies zullen geven over elk aspect van het koopproces, van appartementselectie tot afronding van de transactie. Daarnaast kan Lucas Fox u ook helpen met alles wat met het onroerend goed te maken heeft na aankoop, van verhuurbeheer tot hulp bij onderhoud en schoonmaak.

Conclusie

Als u op zoek bent naar een appartement in Jávea, is Lucas Fox de ideale keuze om u een probleemloze koopervaring en een veilige investering te garanderen. Met zijn uitgebreide ervaring op de Spaanse vastgoedmarkt is Lucas Fox de perfecte partner om u te helpen bij het vinden van uw ideale appartement in Jávea. Bovendien garandeert hun persoonlijke en professionele aanpak een vlotte en probleemloze transactie , zodat uw investering in onroerend goed een opwindende en bevredigende ervaring wordt.

Dus waarom zou u vandaag niet op zoek gaan naar uw droomappartement in Jávea ? Bij Lucas Fox kunt u er zeker van zijn dat u het perfecte appartement vindt dat past bij uw wensen en budget in een van de mooiste kuststeden van Spanje.

Keep up-to-date with our latest Real Estate Market Report with insights and analysis from our expert professionals.

Download now
Download now