PDA50005 150.000 € Perceel te koop

Excellent perceel te koop in Calonge, Costa Brava

  • Perceeloppervlakte 1.050m²

Vlak, bebouwbaar perceel van 1.050 m² met uitzicht op zee te koop op 3 kilometer van de prachtige stranden en baaien van Platja d'Aro en Calonge, in de woonwijk Mas Palli, Costa Brava

Belangrijkste eigenschappen perceel

  • Uitzicht
  • Exterior

Wat je moet weten over deze perceel

Dit perceel van 1.050 m² ligt in de woonwijk Mas Palli, op slechts 2 kilometer van Platja d'Aro en Sant Antoni de Calonge, twee van de meest begeerde steden aan de Costa Brava. Geniet van een idyllische locatie in deze rustige woonwijk, dicht bij de meest charmante stranden en baaien van Platja d'Aro en Sant Antoni de Calonge, evenals een geweldig winkel- en gastronomisch aanbod.

Dit perceel heeft een vlakke indeling, perfect voor het bouwen van een droomhuis met een zwembad en een prachtige tuin.

Neem contact met ons op voor meer informatie en om een bezoek te plannen.

Perceel te koop

Calonge, Costa Brava: Omgeving en ligging van de woning

Dit perceel ligt op een bevoorrechte locatie in de woonwijk Mas Pallí, op korte afstand van Platja d'Aro en Sant Antoni de Calonge, twee van de belangrijkste steden aan de Costa Brava. Het biedt de nabijheid van het levendige eten, het toerisme en het nachtleven van de omgeving, evenals de prachtige stranden. Geniet van alle voordelen van de nabijheid van het levendige stadscentrum, met een breed scala aan diensten en voorzieningen, zonder de rust en sereniteit op te offeren die de natuurlijke omgeving biedt.

PDA50005 150.000 € Perceel te koop

Vergelijkbare woningen te koop in Calonge

Niet echt wat u zoekt?

Zie vergelijkbare eigenschappen