PDA50198 130.000 € Perceel te koop

Excellent perceel te koop in Calonge, Costa Brava

  • Perceeloppervlakte 1.041m²

Vlakke bouwkavel van 1.041 m² met uitzicht op zee te koop op 3 km van de prachtige stranden en baaien van Platja d'Aro en Calonge, in de woonwijk Mas Palli, Costa Brava

Belangrijkste eigenschappen perceel

  • Tuin
  • Uitzicht
  • Exterior

Wat je moet weten over deze perceel

Lucas Fox presenteert dit perceel van 1.041 m² gelegen in de woonwijk Mas Palli, op slechts twee kilometer van Platja d'Aro en Sant Antoni de Calonge, twee van de meest begeerde steden aan de Costa Brava. Dit perceel heeft een zeer goede ligging in een zeer rustige woonwijk, dichtbij de meest charmante stranden en baaien van het levendige Platja d'Aro en Sant Antoni de Calonge, evenals een geweldig commercieel en gastronomisch aanbod.

Het is een land met zeer weinig hellingen, waardoor u gemakkelijk een droomhuis kunt bouwen, geheel naar uw smaak en voorkeuren, met de mogelijkheid om een zwembad te installeren en een prachtige tuin aan te leggen.

Er is ook de mogelijkheid om het naastgelegen perceel te verwerven. Neem contact met ons op voor meer informatie en om een bezoek te plannen.

Perceel te koop

Extra's

  • Duidelijke weergaven
  • Stiltezone
  • 3 km van het strand

Calonge, Costa Brava: Omgeving en ligging van de woning

Dit perceel is gelegen in de woonwijk Mas Pallí en biedt dus een bevoorrechte locatie. Omdat het op korte afstand ligt van Platja d'Aro en Sant Antoni de Calonge, twee van de belangrijkste steden aan de Costa Brava, garandeert dit perceel de nabijheid van het levendige gastronomische, toeristische en nachtleven van het gebied, evenals de prachtige Stranden. Geniet van alle voordelen van de nabijheid van het levendige stadscentrum, met een breed scala aan diensten en voorzieningen, zonder de rust van de natuurlijke omgeving op te offeren.

PDA50198 130.000 € Perceel te koop

Vergelijkbare woningen te koop in Calonge

Niet echt wat u zoekt?

Zie vergelijkbare eigenschappen