In prijs verlaagd
CBR32887 5.500.000 € Villa te koop

6 Slaapkamer huis / villa te koop in Llanca, Costa Brava

  • Slaapkamers 6
  • Badkamers 5
  • Plattegrond 663m²
  • Perceeloppervlakte 4.985m²

Uitzonderlijke accommodatie aan het strand met een spectaculair uitzicht over de baai van Port de la Selva en het natuurpark Cap de Creus.

Belangrijkste eigenschappen villa

  • Zeezicht
  • Zwembad
  • Renovatie object
  • Plattegrond 663m²

Wat je moet weten over deze villa

Dit unieke pand bevindt zich op een werkelijk unieke locatie op een hele heuveltop van bijna 5.000 m² met een spectaculair 360-graden uitzicht over de haven en de baai van Port de la Selva en de bergen van het natuurpark Cap de Creus.

Het pand is oorspronkelijk gebouwd in 1967 en is sindsdien onaangeroerd gebleven, waardoor veel van de originele architectonische details zijn behouden, maar op sommige gebieden moet het worden gemoderniseerd.

Een lange stenen oprit leidt naar de top van de heuvel waar het pand zich bevindt. Het pand zelf is verdeeld over één verdieping. De woonkamer biedt uitzicht op zee en biedt directe toegang tot de buitenterrassen en zwembaden. Ook de keuken en woonruimte vinden we terug in zes slaapkamers en vijf badkamers.

Buiten het huis vinden we een aantal terrassen gemaakt van lokale steen, die genieten van een spectaculair uitzicht over de baai. We vinden ook twee zwembaden. Onder de terrassen is er een overdekte parkeerplaats voor een aantal auto's. Op de lagere hellingen van het pand vinden we een in onbruik geraakte tennisbaan die in zijn oude glorie kan worden hersteld en een pad dat rechtstreeks van het pand naar het aangrenzende strand leidt.

Dit is een geweldige kans om een werkelijk uniek eigendom te verwerven aan de oevers van de Middellandse Zee en in een van de meest uitzonderlijke natuurparken van Spanje.

Villa te koop

Llanca / Port de la Selva, Costa Brava: Omgeving en ligging van de woning

Uitzonderlijke accommodatie aan het strand met een spectaculair uitzicht over de baai van Port de la Selva en het natuurpark Cap de Creus.

CBR32887 5.500.000 € Villa te koop

Vergelijkbare woningen te koop in Llanca / Port de la Selva

Niet echt wat u zoekt?

Zie vergelijkbare eigenschappen