CBR33032 1.000.000 € Perceel te koop

Excellent perceel te koop in Lloret de Mar / Tossa de Mar, Costa Brava

  • Perceeloppervlakte 3.300m²

Groot stuk grond in de ontwikkeling van La Montgoda, Lloret de Mar

Wat je moet weten over deze perceel

Op deze uitstekende locatie van La Montgoda, in het hart van de Costa Brava en op een paar meter van het kustpad en het strand, vinden we dit perceel van 3.300 m² dat kan worden verdeeld in 2 of 4 percelen (minimaal perceel van 800 m²) .

Volgens de stedenbouwkundige voorschriften mag er tot 500 m² woningen worden gebouwd op de begane grond + verdieping 1 (kelder telt niet mee). In het geval van het verdelen van het land in verschillende percelen, zal de bezetting van het huis maximaal 20% zijn met een bebouwbaarheid van 40%.

Een geweldige kans voor diegenen die het huis van hun dromen willen bouwen in de buurt van prachtige baaien met kristalhelder water en op een paar kilometer van allerlei diensten, restaurants en winkels.

Wandelen, golfen en watersporten zijn slechts enkele van de mogelijkheden die worden geboden door de uitstekende temperaturen van het mediterrane klimaat, en er zijn ook veel culturele evenementen in de buurt.

Perceel te koop

Lloret de Mar / Tossa de Mar, Costa Brava: Omgeving en ligging van de woning

Lloret de Mar is een Spaanse stad in de regio Selva, in de provincie Gerona, gelegen aan zee, aan de Costa Brava. Het heeft uitstekende stranden van korrelig zand. Geniet van een mediterraan kustklimaat, met veel mildere temperaturen vanwege het matigende thermische effect van de zee.

De jachthaven van Canyellas is de enige jachthaven in Lloret de Mar, gelegen aan het strand van Canyellas, en waar middelgrote boten kunnen aanmeren. De dichtstbijzijnde luchthavens zijn Girona, 30 kilometer verderop, en Barcelona, ​​75 kilometer verderop. De luchthaven van Girona verbindt Lloret de Mar met een groot aantal Europese steden en heeft ook veel chartervluchten.

De luchthaven van Barcelona is verbonden met regelmatige vluchten naar de belangrijkste steden van de wereld. In Lloret de Mar vinden we twee golfbanen en een van de bekendste waterparken in de omgeving.

CBR33032 1.000.000 € Perceel te koop

Vergelijkbare woningen te koop in Lloret de Mar / Tossa de Mar

Niet echt wat u zoekt?

Zie vergelijkbare eigenschappen