CBR46715 695.000 € Perceel te koop

Perceel te koop in Lloret de Mar / Tossa de Mar, Costa Brava

  • Perceeloppervlakte 1.130m²

Kavel met spectaculair zeezicht in het historische centrum van Tossa de Mar, met de mogelijkheid om een huis te bouwen, Tossa de Mar.

Belangrijkste eigenschappen perceel

  • Zeezicht
  • Tuin
  • Natuurlijke lichtinval
  • Uitzicht op de stad
  • Panoramisch zicht
  • Exterior
  • Dichtbij openbaarvervoer

Wat je moet weten over deze perceel

Lucas Fox presenteert een uitzonderlijk perceel te koop, strategisch gelegen in het hart van Tossa de Mar, op slechts 5 minuten lopen van het centrum en het strand. Geniet van een prachtig panoramisch uitzicht op de zee en het charmante stadje Tossa. Het ligt aan de laatste straat van de stad en markeert dus het begin van de majestueuze bosrijke uitgestrektheid met zijn pittoreske kustpad en spectaculaire uitzichtpunten.

Het perceel heeft een royale oppervlakte van 1.130 m², waar een grote woning op gebouwd kan worden. Met de nabijheid van het centrum en het strand, evenals de nabijheid van het bos, wordt het gepresenteerd als een unieke kans om een droomhuis te bouwen in een natuurlijke en rustige omgeving.

Dit is een exclusief perceel dat het comfort van het stadsleven combineert met de rust van de natuur. Neem contact op voor meer informatie.

Perceel te koop

Lloret de Mar / Tossa de Mar, Costa Brava: Omgeving en ligging van de woning

Tossa de Mar is een charmant kustplaatsje gelegen aan de Costa Brava, in de provincie Girona, Catalonië. Het staat bekend om zijn prachtige landschap dat historische charme combineert met de natuurlijke schoonheid van de Middellandse Zee. Een van de hoogtepunten van de stad is de oude binnenstad, bekend als Vila Vella, die wordt omgeven door goed bewaarde middeleeuwse muren. In deze oude stad vindt u smalle geplaveide straatjes, stenen bogen en charmante pleinen die een schilderachtige sfeer creëren.

Het strand van Tossa de Mar is een andere belangrijke attractie. Het hoofdstrand, Platja Gran genaamd, is een lange strook zand met kristalhelder water. Daarnaast zijn er andere kleine baaien en meer afgelegen stranden die een rustigere omgeving bieden. De Tossa-vuurtoren biedt een prachtig panoramisch uitzicht op de omgeving en is een populaire plek voor bezoekers.

Wat het culturele aanbod betreft, is Tossa de Mar de thuisbasis van het Stedelijk Museum, dat werken van lokale kunstenaars en tentoonstellingen presenteert die verband houden met de geschiedenis van de stad.

De combinatie van geschiedenis, architectuur, natuurlijke schoonheid en kustomgeving maakt Tossa de Mar een aantrekkelijke toeristische bestemming. Bovendien maakt het aanbod aan buitenactiviteiten, zoals wandelen over het kustpad en het verkennen van verborgen baaien, deze plek aantrekkelijk.

CBR46715 695.000 € Perceel te koop

Vergelijkbare woningen te koop in Lloret de Mar / Tossa de Mar

Niet echt wat u zoekt?

Zie vergelijkbare eigenschappen