PDA37496 225.000 € Perceel te koop

Excellent perceel te koop in Platja d'Aro, Costa Brava

  • Perceeloppervlakte 2.283m²

Fantastisch bouwperceel met prachtig uitzicht op zee en zeer zonnig te koop in een van de meest exclusieve urbanisaties van Platja d'Aro, vlakbij de golfbaan Mas Nou en op slechts 5 km van het strand.

Wat je moet weten over deze perceel

Dit grote perceel van 2.283 m² is gelegen in de prestigieuze woonwijk Mas Nou, in Platja d'Aro, een van de meest populaire steden aan de Costa Brava.

Het is een hellend perceel, ideaal voor het bouwen van een luxe huis vlakbij enkele van de mooiste stranden in de omgeving en op een paar kilometer van alle voorzieningen zoals gastronomische restaurants, winkels en cafés.

Een hier gebouwd huis zou een prachtige zonnige tuin hebben met een overloopzwembad en uitzicht op zee vanuit elke kamer in het huis. Je zou een luxe woning van 400 m² kunnen bouwen met een begane grond en een eerste verdieping, plus een semi-kelderverdieping.

Een prachtige kans voor wie een droomhuis naar zijn zin aan zee wil bouwen.

Perceel te koop

Platja d'Aro, Costa Brava: Omgeving en ligging van de woning

Dit perceel is zeer goed gelegen in het luxe complex Mas Nou, met een spectaculair uitzicht op de zee en de bergen en op een paar minuten rijden van Platja d'Aro, een van de belangrijkste steden aan de Costa Brava. Platja d'Aro staat bekend om zijn gastronomie, toerisme en nachtleven, evenals zijn prachtige stranden.

Dit perceel heeft alle voordelen van de nabijheid van het centrum van zo'n levendige stad, met allerlei diensten en voorzieningen, zonder de rust op te geven die de natuurlijke omgeving biedt.

PDA37496 225.000 € Perceel te koop

Vergelijkbare woningen te koop in Platja d'Aro

Niet echt wat u zoekt?

Zie vergelijkbare eigenschappen