LFCB1068 Prijs op aanvraag Perceel verkocht

Perceel te koop in Sant Feliu, Costa Brava

  • Plattegrond 3.395m²

Een spectaculair bouwperceel van 3.395 m² aan zee gelegen in Punta Brava - een van de meest exclusieve en gewilde woonwijken aan de Costa Brava

Belangrijkste eigenschappen perceel

  • Zeezicht
  • Eerste lijn zee
  • Plattegrond 3.395m²

Wat je moet weten over deze perceel

Deze uitzonderlijke bouwgrond aan de Costa Brava van 3.395 m2 te koop is gelegen op een dramatische locatie op een klif in Punta Brava, een van de meest exclusieve woonwijken van de Costa Brava. Het perceel is een van de grootste en een van de weinige eerstelijns bouwkavels die momenteel beschikbaar zijn aan de Costa Brava en biedt een dramatisch, panoramisch uitzicht op zee.

Punta Brava, gelegen op slechts een paar kilometer ten zuiden van de aantrekkelijke badplaats Sant Feliu de Guíxols, is de thuisbasis van enkele van de meest exclusieve luxe eigendommen van de kust. Het landgoed biedt totale privacy en rust en biedt een prachtig uitzicht op de ruige kustlijn van de Costa Brava.

Dit is een zeldzame kans om een bouwgrond van de eerste lijn te verwerven op een van de mooiste en meest exclusieve locaties van de Costa Brava. Het perceel heeft een oostelijke oriëntatie en de planologische voorschriften maken de bouw mogelijk van een substantiële luxe woning aan de kust van maximaal 905m2 (plus kelder) in overeenstemming met de volgende parameters:

Maximale voetafdruk: 20%

Maximale bouwgrootte: 30%

Maximale hoogte: 7m

Begane grond + 1

De levendige stad en het strand van Sant Feliu de Guíxols met zijn winkels en restaurants liggen op slechts 4 km van de accommodatie. Andere stranden van de Costa Brava zijn ook vlakbij, zoals S'Agaró en Sant Pol - op slechts 10 minuten rijden.

Dit is een geweldige kans om eerstelijns onroerend goed aan de Costa Brava te verwerven in een van de meest exclusieve woonwijken van de kust en moet gezien worden.

Exclusief in de verkoop

Deze woning is alleen verkrijgbaar bij Lucas Fox

Perceel verkocht

Sant Feliu de Guíxols, Costa Brava: Omgeving en ligging van de woning

Dit spectaculaire bouwgrond aan de kust van de Costa Brava te koop is gelegen in een exclusieve, rustige en zeer gewilde woonwijk met prachtig uitzicht op zee. Het strand van Sant Feliu de Guíxols ligt op slechts 4 km afstand en het zandstrand van Sant Pol de S'Agaró ligt op slechts 7 km afstand.

Het perceel ligt op slechts een paar minuten rijden (4 km) van de stad Sant Feliu de Guíxols en op slechts 8 km van Playa de Aro met zijn winkelcentra en een brede selectie aan bars en restaurants.

De oudste golfbaan van de Costa Brava, Santa Cristina, ligt op slechts 10 minuten rijden (8 km) en de golfbaan van Mas Nou ligt op slechts 13 km afstand.

De stad Girona en de internationale luchthaven liggen op 30 km afstand en de stad Barcelona ligt op slechts 115 km van het land.

Afstanden:

Sant Feliu de Guíxols strand: 4km

S'Agaró strand: 7km

Santa Cristina-golfbaan: 8 km

Mas Nou Golfbaan: 13km

Girona vliegveld: 30km

Barcelona vliegveld: 120km

LFCB1068 Prijs op aanvraag Perceel verkocht

Vergelijkbare woningen te koop in Sant Feliu de Guíxols

Niet echt wat u zoekt?

Zie vergelijkbare eigenschappen