Afbeelding van het onroerend goed
Verkocht
LFCB1068
Prijs op aanvraag
Perceel Verkocht
10 afbeeldingen beschikbaar
LFCB1068
Prijs op aanvraag
Perceel Verkocht

Perceel te koop in Sant Feliu de Guíxols - Punta Brava, Costa Brava

  • Woonoppervlakte 3,395m²

Een spectaculair bouwperceel van 3.395 m² aan zee gelegen in Punta Brava - een van de meest exclusieve en gewilde woonwijken aan de Costa Brava

Dit uitzonderlijke eerste bouwgrondstuk van 3.395 m2 Costa Brava te koop bevindt zich op een indrukwekkende kliflocatie in Punta Brava, een van de meest exclusieve woonwijken van de Costa Brava. Het perceel is een van de grootste en een van de weinige eerste lijns bouwkavels die momenteel beschikbaar zijn aan de Costa Brava en biedt een dramatisch, panoramisch uitzicht op zee.

Punta Brava, gelegen op slechts een paar kilometer ten zuiden van de aantrekkelijke badplaats Sant Feliu de Guíxols, herbergt enkele van de meest exclusieve luxe-eigendommen van de kust. Het landgoed biedt totale privacy en rust en biedt een prachtig uitzicht op de ruige kustlijn van de Costa Brava.

Dit is een zeldzame kans om een eerste lijn bouwgrond te kopen op een van de mooiste en meest exclusieve locaties van de Costa Brava. Het perceel heeft een oriëntatie in oostelijke richting en er zijn plannen voor schaven die de bouw van een aanzienlijk luxe huis aan de kust van maximaal 905m2 (plus kelder) mogelijk maken in overeenstemming met de volgende parameters:

Maximale footprint: 20%

Maximale bouwgrootte: 30%

Maximale hoogte: 7m

Begane grond + 1

De levendige stad en het strand van Sant Feliu de Guíxols met zijn winkels en restaurants ligt op slechts 4 km van de accommodatie. Andere stranden aan de Costa Brava liggen ook in de buurt, zoals S'Agaró en Sant Pol, op slechts 10 minuten rijden.

Dit is een uitstekende gelegenheid om eerste lijn onroerend goed Costa Brava te verwerven in een van de meest exclusieve woonwijken van de kust en moet worden gezien.

Exclusivity

Deze woning is alleen verkrijgbaar bij Lucas Fox

Eigenschappen

  • Eerste lijn zee
  • Zeezicht

Ligging

Deze spectaculaire kustbouwgrond aan de Costa Brava te koop is gelegen in een exclusieve, rustige en zeer gewilde woonwijk met een prachtig uitzicht op zee. Het strand van Sant Feliu de Guíxols ligt op slechts 4 km afstand en het zandstrand van Sant Pol de S'Agaró ligt op slechts 7 km afstand.

Het perceel ligt op slechts een paar minuten rijden (4 km) van het stadje Sant Feliu de Guíxols en slechts 8 km van Playa de Aro met zijn winkelcentra en een brede selectie aan bars en restaurants.

De oudste golfbaan van de Costa Brava, Santa Cristina, ligt op slechts 10 minuten rijden (8 kilometer) en de golfbaan van Mas Nou ligt op slechts 13 kilometer afstand.

De stad Girona en de internationale luchthaven liggen op 30 km afstand en de stad Barcelona ligt op slechts 115 km van het land.

Afstanden:

Strand van Sant Feliu de Guíxols: 4 km

Strand van S'Agaró: 7km

Santa Cristina-golfbaan: 8 km

Golfbaan Mas Nou: 13km

Vliegveld van Girona: 30km

Vliegveld van Barcelona: 120km

LFCB1068
Prijs op aanvraag
Perceel Verkocht

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst