Exclusief aanbod | Alleen bij Lucas Fox beschikbaar
PDA33188 125.000 € Perceel te koop

Excellent perceel te koop in Santa Cristina, Costa Brava

  • Plattegrond 600m²

Aranza Perceel, prachtige bouwgrond met prachtig uitzicht op de bergen en de zee, en zeer zonnig, te koop in de rustige woonwijk Les Teules, in Santa Cristina d'Aro, Costa Brava.

Belangrijkste eigenschappen perceel

  • Zeezicht
  • Uitzicht op de bergen
  • Plattegrond 600m²

Wat je moet weten over deze perceel

Dit perceel is gelegen in de woonwijk Les Teules en valt op door zijn fantastische zuidelijke ligging en zijn prachtige uitzicht op de bergen en de zee. Het is gelegen in Santa Cristina d'Aro, een rustig stadje aan de Costa Brava, met de prestigieuze golfbaan Costa Brava.

Het is een hellend perceel van 510 m², ideaal om een luxe huis te bouwen vlakbij enkele van de mooiste stranden van de Costa Brava en op een paar kilometer van gastronomische restaurants, winkels, cafés in de prachtige steden S'Agaró, Platja d' Aro, Palamós of Sant Feliu de Guíxols.

Een hier gebouwd huis zou een prachtig terras kunnen hebben met een infinity pool en een indrukwekkend uitzicht op de bergen en de zee vanuit alle delen van het huis. Er zou een groot luxe huis kunnen worden gebouwd met begane grond en eerste verdieping, plus een lagere begane grond.

Een prachtige kans voor degenen die aan zee een gepersonaliseerd huis naar hun zin willen bouwen.

Exclusief in de verkoop

Deze woning is alleen verkrijgbaar bij Lucas Fox

Perceel te koop

Santa Cristina d'Aro, Costa Brava: Omgeving en ligging van de woning

Dit perceel profiteert van een rustige locatie in de wijk Les Teules van Santa Cristina, zonder in te boeten op de nabijheid van de meest populaire stranden, winkels en restaurants van Platja D'Aro en Sant Feliu de Guíxols. Het strand van Sant Pol in S'Agaró ligt op slechts 5 kilometer afstand.

De oudste golfbaan aan de Costa Brava, in Santa Cristina d'Aro, ligt op slechts 3 kilometer afstand.

De stad Girona en de internationale luchthaven liggen op slechts 30 kilometer afstand, terwijl de stad Barcelona op 110 kilometer afstand ligt.

PDA33188 125.000 € Perceel te koop

Vergelijkbare woningen te koop in Santa Cristina d'Aro

Niet echt wat u zoekt?

Zie vergelijkbare eigenschappen