Nieuw
PDA50564 540.000 € Perceel te koop

Excellent 3 Slaapkamer perceel te koop in Santa Cristina, Costa Brava

 • Slaapkamers 3
 • Badkamers 2
 • Plattegrond 124m²
 • Perceeloppervlakte 1.780m²

Te koop in Santa Cristina d'Aro, Costa Brava: buitengewone bouwkavel van 100x100. Het biedt een spectaculair uitzicht op de zee en de bergen op een exclusieve locatie. Ideaal voor het bouwen van een indrukwekkend huis in een natuurlijke omgeving.

Belangrijkste eigenschappen perceel

 • Zeezicht
 • Uitzicht op de bergen
 • Tuin
 • Terras
 • Gemeenschappelijk terras
 • Uitzicht op de golf
 • Panoramisch zicht
 • Exterior
 • Chill out area
 • Balkon
 • Plattegrond 124m²

Wat je moet weten over deze perceel

In de gemeente Santa Cristina d'Aro, aan de Costa Brava, ligt dit spectaculaire perceel van 1.789 m², met het voorrecht toestemming te hebben om een droomhuis te bouwen, waarbij gebruik wordt gemaakt van alle beschikbare vierkante meters. Het perceel biedt eindeloze uitzichten op de zee en de bergen, ideaal voor het bouwen van een huis naar uw wens met open ruimtes en een natuurlijke omgeving.

Momenteel staat er in het pand een woning uit 1983 die in originele staat is gehouden. Hoewel onafgewerkt en zonder kwaliteit buiten de recreatiegebieden, biedt het een solide basis voor renovatie of een nieuw project. Het huis van 124 m² heeft 3 tweepersoonsslaapkamers, een badkamer, keuken en woonkamer met toegang tot een groot terras van 18 m². Vanaf dit terras kunt u het indrukwekkende uitzicht op de zee en de bergen zien, wat de waarde van het onroerend goed vergroot.

De originele keuken heeft een butaangasaansluiting om te koken en een elektrische boiler. De woonkamer en het woongedeelte, in een enkele kamer, hebben een stenen open haard die het hele huis verwarmt via warmwaterradiatoren. Het grote terras van 18 m² biedt een buitenruimte met panoramisch uitzicht waar u verliefd op zult worden.

Het huis, onafgewerkt, biedt onafgewerkte ruimtes zoals een tuin of de installatie van een zwembad. Dankzij de prachtige uitzichten die de accommodatie biedt, kunt u echter beslissen of u het bestaande wilt behouden en bijwerken of een nieuw gebouw wilt bouwen met een moderner concept en milieurichtlijnen.

Met een milieuvriendelijke aanpak kunt u uw droomhuis bouwen met alle moderne voorzieningen en dit laten opgaan in de spectaculaire natuurlijke omgeving. Het water uit de privébron kan worden gebruikt om de mediterrane tuin te onderhouden en een overloopzwembad met exclusief uitzicht te onderhouden, wat een grote meerwaarde aan het pand toevoegt.

De constructie kan luxe afwerkingen hebben, zoals grote ramen met dubbele beglazing waardoor natuurlijk licht in elke hoek binnenkomt en de binnentemperatuur het hele jaar door wordt gereguleerd. Op dit exclusieve perceel kan de fantasie voor uw droomhuis werkelijkheid worden.

Gelegen in een bevoorrechte natuurlijke omgeving, maar dichtbij plaatsen met maximale aandacht, zoals een grote beroemde golfbaan aan de Costa Brava. Slechts 10 minuten van Platja d'Aro of Sant Feliu de Guíxols, waar u kunt genieten van al zijn diensten en winkels.

Perceel te koop

Extra's

Perceel van 1.789 m² met toestemming om 100% te gebruiken voor nieuwbouw.

 • Bestaande bebouwing van 124 m²
 • Natuurlijke waterput, ideaal voor het onderhouden van tuinen en het creëren van een zwembad
 • Panoramisch uitzicht op de zee en de bergen
 • Bouwjaar: 1983
 • 3 tweepersoonskamers
 • 1 badkamer
 • Slechts 5 minuten van een beroemde golfbaan
 • 10 minuten van Platja d'Aro of Sant Feliu de Guíxols

Indeling perceel

Twee percelen van in totaal 1.789 m² met uitzicht op de zee en de bergen.

Momenteel staat er in het pand een woning uit 1983 die nog in originele staat verkeert. De toegang tot het huis is via een steile helling, afgezien van de mineraalwaterbron van het pand.

Bij aankomst bij het huis vinden we een kleine hal die wordt gebruikt voor de installatie van een koelkast en een wasmachine. Op één verdieping heeft het huis 3 tweepersoonsslaapkamers, een complete badkamer, een originele keuken en een woon-eetkamer met een open haard. Een grote deur vanuit de woonkamer geeft toegang tot een terras van 18 m² met prachtig uitzicht op de zee en de bergen.

Het onderste deel van de woning wordt gebruikt als magazijn en is niet bebouwd. Het pand heeft een grote waarde, omdat het alle vierkante meters mag benutten voor een nieuw architectonisch project, waardoor de bouw van een droomhuis met oneindig uitzicht op de zee en de bergen mogelijk wordt.

Een goed architectonisch project weet de bevoorrechte geografische ligging te maximaliseren, zodat u kunt genieten van een comfortabel en exclusief huis in het hart van de Costa Brava.

Santa Cristina d'Aro, Costa Brava: Omgeving en ligging van de woning

Deze gronden bevinden zich in de urbanisatie Mas Nou, op slechts 10 minuten van Platja d'Aro.

15 minuten van Sant Feliu de Guixols

Ongeëvenaarde locatie dicht bij alle voorzieningen, maar in een exclusieve natuurlijke enclave met panoramisch uitzicht op de zee en de bergen

Vanuit deze woning kunnen we genieten van de prachtige stranden van de Costa Brava.

Maar zeer goed verbonden met de belangrijkste steden die over alle voorzieningen beschikken of die interessant zijn om te bezoeken of die hun luchthavens hebben, zoals

Girona op 30 minuten afstand en ook de luchthaven

Barcelona stad op 1 uur en 10 minuten afstand

De luchthaven van Barcelona niet meer dan 1 uur en 20 minuten

Perpignan en zijn luchthaven 1 uur en 35 minuten

De golfbanen van de urbanisatie bevinden zich op maximaal 13 minuten afstand.

Alles is dichtbij, maar het pand behoudt zijn rust en is omgeven door de natuur.

Mis de kans niet om uw nieuwe manier van leven exclusief aan de Costa Brava te ontwerpen.

Energie certificaat van de woning

Energie certificaat van de woning C

PDA50564 540.000 € Perceel te koop

Vergelijkbare woningen te koop in Santa Cristina d'Aro

Niet echt wat u zoekt?

Zie vergelijkbare eigenschappen