Exclusief aanbod | Alleen bij Lucas Fox beschikbaar
CBR48241 550.000 € Perceel te koop

Excellent perceel te koop in Llafranc / Calella / Tamariu, Costa Brava

  • Perceeloppervlakte 800m²

Uitstekend vlak perceel van 800 m² te koop, met gemakkelijke toegang en gelegen op korte loopafstand van het strand in Llafranc, Costa Brava.

Wat je moet weten over deze perceel

Een uitzonderlijke kans in het zeer gewilde gebied van Llafranc. Dit vlakke bouwkavel beslaat 800 m² en biedt een toplocatie met gemakkelijke toegang en een korte en gemakkelijke wandeling naar het prachtige strand van Llafranc.

Gelegen in een van de meest gewilde buurten van Llafranc, beschikt dit perceel over een handig en zacht terrein, waardoor het gemakkelijk bereikbaar is zonder steile hellingen.

De foto's geven een voorbeeld en een indicatie van de grenzen van het perceel, gescheiden van het aangrenzende perceel.

De huidige regelgeving staat het volgende toe:

  • de mogelijkheid om een vrijstaande woning van 2 verdiepingen te bouwen (begane grond + 1)
  • een bebouwing van 0,4 m2 dak per m2 perceel = circa 320 m2 bebouwde oppervlakte
  • een maximale bezettingsgraad van 25%

Grijp deze unieke kans om een huis op maat te maken in het hart van Llafranc. De gewilde locatie, gekoppeld aan de gunstige kenmerken van het perceel, maken dit tot een opvallende investering en een buitengewone kans om een woning te creëren die perfect is afgestemd op uw voorkeuren.

Exclusief in de verkoop

Deze woning is alleen verkrijgbaar bij Lucas Fox

Perceel te koop

Llafranc / Calella / Tamariu, Costa Brava: Omgeving en ligging van de woning

Het perceel ligt op korte loopafstand van het strand en van de vele prachtige cafés, winkels, bars en restaurants van Llafranc - waaronder het voorheen met een Michelin-ster bekroonde restaurant Casamar.

De nabijgelegen stad Palafrugell (4 km) biedt extra voorzieningen en veel van de mooiste stranden en baaien van de Costa Brava liggen op slechts een klein eindje rijden van de accommodatie, waaronder Calella de Palafrugell, Tamariu, Aiguablava en Sa Tuna.

De accommodatie ligt op 45 minuten rijden van de luchthaven van Girona en op 1 uur en 40 minuten van de luchthaven van Barcelona.

Er zijn ook verschillende uitstekende golfbanen binnen 20 minuten rijden van de villa, waaronder Golf Platja de Pals en Golf Emporda.

CBR48241 550.000 € Perceel te koop

Vergelijkbare woningen te koop in Llafranc / Calella / Tamariu

Niet echt wat u zoekt?

Zie vergelijkbare eigenschappen