GIR42807
950.000 €
Villa te koop
GIR42807
950.000 €
Villa te koop

Nieuwbouw villa te koop in Baix Emporda, Girona

Een nieuwbouw project van Huizen / Villa's te koop in Baix Emporda, Girona

Belangrijkste eigenschappen villa

  Wat je moet weten over deze villa

  Lucas Fox presenteert deze exclusieve promotie met twaalf unieke huizen met een karakteristiek Empordà-ontwerp, gemaakt door de architect Damián Ribas en gelegen in een van de beste wijken van Baix Empordà. Dankzij de flexibiliteit van het project kunt u de distributie aanpassen en de afwerkingen volledig op maat maken.

  De architecturale verdeling van deze ontwikkeling is gericht op het waarborgen van de privacy van de woningen met behoud van de algehele ontwerpsituatie. De oriëntatie is strategisch ontworpen om te genieten van het uitzicht op het historische centrum van deze middeleeuwse stad. Ondertussen valt het ontwerp van de huizen op door hun grote ramen en pannendaken, waarbij alle percelen geïntegreerd en gescheiden zijn door mediterrane vegetatie. Op dezelfde manier wordt er rekening gehouden met de verschillende details die van invloed zijn op de omgeving, waarbij er gebruik van wordt gemaakt en de gebouwen worden verdeeld om verschillende ruimtes te creëren die zich aanpassen aan de seizoensbehoeften.

  Door de privéparkeerplaats ontstaat er een directe entree op straatniveau, ideaal voor dagelijks gebruik, en ontstaat er een sfeervolle straat met onregelmatige lijnen.

  Er worden twee initiële ontwerpen aangeboden, maar met de mogelijkheid om het ontwerp flexibeler te maken en de afwerkingen te selecteren.

  Huisvesting A

  De woning heeft een oppervlakte van 305 m² op de begane grond plus nog eens 130 m² op de begane grond. De begane grond biedt drie slaapkamers met eigen badkamer, naast de hoofdslaapkamer met eigen badkamer en kleedkamer. Het daggedeelte biedt een woonkamer, een gastenbadkamer, een open woon-eetkamer met directe toegang tot de tuin en een keuken in kantoorstijl.

  De verdeling van de volumes maakt het mogelijk om verschillende open tuinruimtes te creëren en de indeling van het perceel en de uitlijning van het huis worden bestudeerd om maximaal voordeel uit natuurlijke verlichting te halen.

  Huisvesting B

  De woning heeft een oppervlakte van 133 m² op de begane grond plus nog eens 95 m² op de begane grond. De begane grond beschikt over een hoofdslaapkamer met en-suite badkamer, kleedkamer en zitkamer, evenals twee tweepersoonsslaapkamers met een gedeelde badkamer. De sociale ruimte herbergt een open woon-eetkamer die is geïntegreerd met een keuken in kantoorstijl. De tuin heeft een grote veranda met een zwembad.

  Neem voor meer informatie contact op met Lucas Fox, alleen de laatste drie woningen zijn nog beschikbaar.

  Hoogtepunten:

  • Huizen met 3 of 4 slaapkamers
  • parkeren
  • Tuin
  • Flexibel ontwerp en afwerkingen
  • Bevoorrechte omgeving
  Villa te koop
  GIR42807 Villa te koop

  Extra's

  • Aerothermisch
  • Vloerverwarming

  Baix Emporda, Girona: Omgeving en ligging van de woning

  Dit exclusieve promotieproject bevindt zich aan de ene kant van een klein middeleeuws stadje dat in 2009 tot Cultureel Goed van Nationaal Belang is uitgeroepen, met slechts 900 inwoners, dat opvalt door zijn imposante 13e-eeuwse kasteel, een opmerkelijk voorbeeld van gotisch-renaissancistische burgerlijke architectuur.

  Geniet van een droomlocatie, met de rust die wonen midden in de natuur biedt.

  afstanden
  • La Bisbal d'Empordà, 2,5 kilometer
  • Emporda Golf Resort, 12,5 kilometer
  • Golfbaan Serres de Pals, 16 kilometer
  • Zeehavens, 20 kilometer
  • Beste stranden aan de Costa Brava, 15 kilometer
  • Stad Girona, 35 kilometer
  • Luchthaven Girona, 46 kilometer
  • Barcelona stad, 131 kilometer
  • Luchthaven Barcelona, 147 kilometer
  GIR42807
  950.000 €
  Villa te koop

  Vergelijkbare woningen te koop in Baix Emporda

  Niet echt wat u zoekt?

  Zie vergelijkbare eigenschappen

  Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

  Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst