IBZ47910 3.050.000 € Perceel te koop

Excellent perceel te koop in Ibiza Town, Ibiza

  • Plattegrond 105m²
  • Perceeloppervlakte 702m²

Eén van de laatst beschikbare percelen te koop met ongeëvenaard uitzicht en privacy, op 5 minuten van Ibiza.

Belangrijkste eigenschappen perceel

  • Plattegrond 105m²

Wat je moet weten over deze perceel

Lucas Fox presenteert met trots een van de laatst beschikbare percelen op een ongeëvenaarde locatie, op slechts 5 minuten rijden van Ibiza en de luchthaven. Naast het adembenemende uitzicht en de eersteklas buurt beschikt dit perceel over een uitzonderlijke toegevoegde waarde en ongeëvenaarde privacy, gelegen op het hoogste punt van de gemeenschap.

Het perceel is geclassificeerd als stedelijk en alle benodigde bouwdocumenten moeten door de nieuwe eigenaar worden aangevraagd, wat een blanco canvas biedt voor persoonlijke ontwikkeling. Houd er rekening mee dat de geleverde renders slechts voorbeelden zijn. Grijp deze buitengewone kans om uw droomwoning te creëren in een felbegeerde omgeving.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Perceel te koop

Extra's

  • Toplocatie: Een van de laatst beschikbare kavels in een zeer gewilde omgeving, op slechts 5 minuten rijden van zowel Ibiza-stad als de luchthaven.

  • Adembenemende uitzichten: Geniet van panoramische vergezichten vanaf dit verhoogde perceel en leg de schilderachtige schoonheid van het omringende landschap vast.

  • Exclusieve privacy: gepositioneerd op het hoogste punt binnen de gemeenschap en biedt een ongeëvenaard voordeel op het gebied van privacy.

  • Stedelijk perceel: Dit stedelijke perceel is klaar voor ontwikkeling en biedt een solide basis voor het bouwen van uw droomhuis.

  • Mogelijkheid tot maatwerk: Alle bouwdocumenten vallen onder de verantwoordelijkheid van de nieuwe eigenaar, waardoor een gepersonaliseerd en op maat gemaakt project mogelijk is.

  • Blank Canvas: Creëer een unieke visie op luxe leven met een blanco canvas, op maat gemaakt om aan uw individuele voorkeuren en levensstijl te voldoen.

  • Uitzonderlijke kans: Grijp deze uitzonderlijke kans om uw levensstijl naar een hoger niveau te tillen en een onderscheidende woning te creëren in deze felbegeerde omgeving.

Ibiza Town, Ibiza: Omgeving en ligging van de woning

De locatie van dit geweldige perceel ligt op een heuveltop, op 5 minuten afstand van het centrum van Ibiza en de luchthaven.

Natuurschoon: De omgeving rond de Cas Mut-heuvel biedt een schilderachtige omgeving met kristalhelder water, weelderig groen en glooiende heuvels. De locatie biedt een adembenemend uitzicht op de Middellandse Zee en creëert een serene achtergrond voor woningen.

Nabijheid van Ibiza-stad: Slechts 5 minuten afstand om toegang te hebben tot de voorzieningen, culturele bezienswaardigheden en het bruisende nachtleven van de stad.

Exclusieve buurt: Deze buurt is volledig nieuw gebouwd en beschikt over eersteklas luxe villa's. Woningen in de omgeving zijn uitgerust met moderne voorzieningen.

Over het geheel genomen presenteert het Cas Mut-gebied op Ibiza een mix van natuurlijke schoonheid, culturele rijkdom en moderne gemakken, waardoor het een aantrekkelijke locatie is voor diegenen die op zoek zijn naar een aantrekkelijke en goed verbonden plek om zich thuis te noemen.

IBZ47910 3.050.000 € Perceel te koop

Vergelijkbare woningen te koop in Ibiza Town

Niet echt wat u zoekt?

Zie vergelijkbare eigenschappen