IBZ47911 2.925.000 € Perceel te koop

Excellent perceel te koop in Ibiza Town, Ibiza

  • Perceeloppervlakte 800m²

Serenity Heights: Een van de laatst beschikbare percelen te koop met een ongeëvenaard uitzicht en privacy, op 5 minuten van Ibiza.

Wat je moet weten over deze perceel

Introductie van een uitzonderlijke kans: een van de laatst overgebleven percelen te koop op een ongeëvenaarde locatie, op slechts 5 minuten rijden van zowel Ibiza-stad als de luchthaven. Naast het adembenemende uitzicht en de uitstekende buurt biedt dit perceel een exclusief voordeel op het gebied van privacy, gelegen op het hoogste punt van de gemeenschap.

Dit stedelijke perceel wacht op een nieuwe eigenaar om hun visie tot leven te brengen. Alle benodigde bouwdocumenten vallen onder de verantwoordelijkheid van de toekomstige eigenaar en zorgen voor een leeg canvas voor een op maat gemaakt droomhuis. De begeleidende renders zijn ter referentie en inspiratie en tonen het immense potentieel van dit opmerkelijke plot.

Verhoog uw levensstijl en creëer uw visie op luxe leven in deze felbegeerde omgeving. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.

Perceel te koop

Extra's

  • Toplocatie: Een van de laatst beschikbare kavels in een zeer gewilde omgeving, op slechts 5 minuten rijden van zowel Ibiza-stad als de luchthaven.

  • Adembenemende uitzichten: Geniet van panoramische vergezichten vanaf dit verhoogde perceel en leg de schilderachtige schoonheid van het omringende landschap vast.

  • Exclusieve privacy: gepositioneerd op het hoogste punt binnen de gemeenschap en biedt een ongeëvenaard voordeel op het gebied van privacy.

  • Stedelijk perceel: Dit stedelijke perceel is klaar voor ontwikkeling en biedt een solide basis voor het bouwen van uw droomhuis.

  • Mogelijkheid tot maatwerk: Alle bouwdocumenten vallen onder de verantwoordelijkheid van de nieuwe eigenaar, waardoor een gepersonaliseerd en op maat gemaakt project mogelijk is.

  • Blank Canvas: Creëer een unieke visie op luxe leven met een blanco canvas, op maat gemaakt om aan uw individuele voorkeuren en levensstijl te voldoen.

  • Uitzonderlijke kans: Grijp deze uitzonderlijke kans om uw levensstijl naar een hoger niveau te tillen en een onderscheidende woning te creëren in deze felbegeerde omgeving.

Ibiza Town, Ibiza: Omgeving en ligging van de woning

De locatie van dit geweldige perceel ligt op een heuveltop op 5 minuten afstand van het centrum van Ibiza en de luchthaven.

Natuurschoon: De omgeving rond de Cas Mut-heuvel biedt een schilderachtige omgeving met kristalhelder water, weelderig groen en glooiende heuvels. De locatie biedt een adembenemend uitzicht op de Middellandse Zee en creëert een serene achtergrond voor woningen.

Nabijheid van Ibiza-stad: Slechts 5 minuten afstand om toegang te hebben tot de voorzieningen, culturele bezienswaardigheden en het bruisende nachtleven van de stad.

Exclusieve buurt: Deze buurt is volledig nieuw gebouwd en beschikt over eersteklas luxe villa's.

Over het geheel genomen biedt het Cas Mut-gebied op Ibiza een mix van natuurlijke schoonheid, culturele rijkdom en moderne gemakken, waardoor het een aantrekkelijke locatie is voor diegenen die op zoek zijn naar een aantrekkelijke en goed verbonden plek om zich thuis te noemen.

IBZ47911 2.925.000 € Perceel te koop

Vergelijkbare woningen te koop in Ibiza Town

Niet echt wat u zoekt?

Zie vergelijkbare eigenschappen