IBZ27652 Prijs op aanvraag Villa te koop

Nieuwbouw 4 Slaapkamer villa met 221m² terras te koop in Santa Eulalia, Ibiza

 • Slaapkamers 4
 • Badkamers 5
 • Plattegrond 495m²
 • Perceeloppervlakte 1.515m²
 • Terras 221m²

Deze woning maakt deel uit van de LuxuryVillasRocaLlisa Huizen / Villa's, Santa Eulalia, Ibiza ontwikkeling.
Bekijk details van de ontwikkeling en andere woningen binnen deze ontwikkeling

Prachtige villa met 4 slaapkamers en een terras van 221 m² te koop in een nieuwbouwproject met maximale veiligheid en privacy in Santa Eulalia.

Belangrijkste eigenschappen villa

 • Plattegrond 495m²

Wat je moet weten over deze villa

De nieuwbouwproject Luxury Villas Roca Llisa stelt u deze villa van uitzonderlijke kwaliteit in een natuurlijke omgeving ter beschikking, met veel rust en privacy, maar zonder de nabijheid van de stad Ibiza op te geven, waar u allerlei diensten en vlakbij de golfbaan Roca Llisa.

De ontwikkeling onderscheidt zich door zijn uitzonderlijke beveiligingssysteem, met drievoudige perimeter, toegangscontrole tot de ontwikkeling en een persoonlijk individueel beveiligingssysteem, allemaal om de bescherming van de bewoners te garanderen.

Deze villa is verdeeld over de begane grond, plus de benedenverdieping met de garage voor vier auto's. De gehele villa profiteert van een prachtig vrij uitzicht en veel privacy.

De begane grond heeft een duidelijk gedifferentieerd dag- en nachtgedeelte. Het dagverblijf biedt een woon-eetkamer met open keuken. Deze open ruimte geeft via ramen toegang tot de grote tuin met een infinity pool.

Het slaapgedeelte heeft in totaal vier slaapkamers, waaronder de master suite met eigen badkamer.

De architectuur van deze villa wordt gekenmerkt door een modern ontwerp, met een zomers gevoel, geïntegreerd in de natuurlijke omgeving, met uitzonderlijke materialen en hoogwaardige constructie. Het is erg licht dankzij de grote ramen met dubbele hoogte die veel natuurlijk licht binnenlaten, evenals een perfecte integratie tussen binnen en buiten. Bovendien kunt u genieten van een prachtig uitzicht op de omringende natuur, zonder totale privacy op te geven.

Onder zijn kenmerken kunnen we het maximale niveau van efficiëntie in het verbruik van water en elektriciteit benadrukken, met een opvangsysteem voor regenwater, een energiecertificering van klasse A en een aerothermisch systeem. Het omvat een volledig uitgeruste keuken met een kookeiland, volledig uitgeruste badkamers, grote ramen en dubbele hoge plafonds, evenals een infinity pool.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Villa te koop

Indeling villa

Begane grond

 • Woonkamer
 • Open keuken
 • 4 slaapkamers
 • 5 badkamers

Begane grond

 • Garage voor 4 auto's

Buitenkant

 • Tuin
 • Infinity zwembad

Santa Eulalia, Ibiza: Omgeving en ligging van de woning

De ontwikkeling van Luxury Villas Roca Llisa is gelegen in een prachtige natuurlijke omgeving, omgeven door natuur, om de bewoners totale rust en privacy te bieden; Dit alles zonder de nabijheid van de stad Ibiza op te geven, die u allerlei diensten ter beschikking stelt die nodig zijn voor het dagelijks leven, zoals restaurants, bars, supermarkten of prestigieuze scholen.

Het is ook ideaal voor golfliefhebbers, aangezien het zeer dicht bij de beroemde golfbaan Roca Llisa ligt.

Ten slotte vindt u de internationale luchthaven op slechts 15 kilometer afstand.

IBZ27652 Prijs op aanvraag Villa te koop

Vergelijkbare woningen te koop in Santa Eulalia

Niet echt wat u zoekt?

Zie vergelijkbare eigenschappen