Sommige weergegeven eenheidsafbeeldingen zijn computergenereerd of alleen indicatief
IBZ27668
7.800.000 €
Villa te koop
IBZ27668
7.800.000 €
Villa te koop

Nieuwbouw 5 Slaapkamer villa met 290m² terras te koop in Santa Eulalia, Ibiza

 • Slaapkamers 5
 • Badkamers 6
 • Plattegrond 520m²
 • Perceeloppervlakte 3.044m²
 • Terras 290m²

Deze woning maakt deel uit van de LuxuryVillasRocaLlisa Huizen / Villa's, Santa Eulalia, Ibiza ontwikkeling. Bekijk details van de ontwikkeling en andere woningen binnen deze ontwikkeling

Een nieuwbouw project van Huizen / Villa's te koop in Santa Eulalia, Ibiza beschikt over prijzen vanaf 3,300,000 €

Belangrijkste eigenschappen villa

 • Plattegrond 520m²

Wat je moet weten over deze villa

De nieuwbouwontwikkeling van Luxury Villas Roca Llisa biedt u villa's van uitzonderlijke kwaliteit in een natuurlijke omgeving, met veel rust en privacy, maar zonder de nabijheid van de stad Ibiza op te geven, waar u allerlei soorten diensten vindt en zeer dicht bij de golfbaan. Roca Llisa golfbaan.

De ontwikkeling onderscheidt zich door zijn uitzonderlijke beveiligingssysteem, met drievoudige perimeter, toegangscontrole tot de ontwikkeling en een persoonlijk individueel beveiligingssysteem, allemaal om de bescherming van de bewoners te garanderen.

De villa's in deze ontwikkeling hebben 4 of 5 slaapkamers en staan op percelen van 1.500 m² met tuinen en een infinity pool. U kunt echter uw eigen villa aanpassen aan uw persoonlijke smaak.

De architectuur van de villa's wordt gekenmerkt door een modern ontwerp, met een zomerse sfeer, geïntegreerd in de natuurlijke omgeving, met uitzonderlijke materialen en hoogwaardige constructie. Ze zijn erg licht dankzij hun grote ramen met dubbele hoogte die veel natuurlijk licht binnenlaten, evenals een perfecte integratie tussen binnen en buiten. Bovendien kunt u genieten van een prachtig uitzicht op de omringende natuur, zonder totale privacy op te geven.

Onder zijn kenmerken kunnen we het maximale niveau van efficiëntie in het verbruik van water en elektriciteit benadrukken, met een opvangsysteem voor regenwater, een energiecertificering van klasse A en een aerothermisch systeem. Ze omvatten volledig uitgeruste keukens met een kookeiland, volledig uitgeruste badkamers, grote ramen en dubbele hoge plafonds, evenals een infinity pool.

Neem contact op voor meer informatie.

Hoogtepunten

 • Villa met 4 of 5 slaapkamers
 • Tuin en zwembad
 • Energie-efficiëntie
 • In een natuurlijke omgeving
 • Modern ontwerp
 • Maximale veiligheid
Villa te koop
IBZ27668 Villa te koop

Santa Eulalia, Ibiza: Omgeving en ligging van de woning

De ontwikkeling van Luxury Villas Roca Llisa is gelegen in een prachtige natuurlijke omgeving, omgeven door natuur, om de bewoners totale rust en privacy te bieden; Dit alles zonder de nabijheid van de stad Ibiza op te geven, die u allerlei diensten ter beschikking stelt die nodig zijn voor het dagelijks leven, zoals restaurants, bars, supermarkten of prestigieuze scholen.

Het is ook ideaal voor golfliefhebbers, aangezien het zeer dicht bij de beroemde golfbaan Roca Llisa ligt.

Ten slotte vindt u de internationale luchthaven op slechts 15 kilometer afstand.

IBZ27668
7.800.000 €
Villa te koop

Vergelijkbare woningen te koop in Santa Eulalia

Niet echt wat u zoekt?

Zie vergelijkbare eigenschappen

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst