IBZ43475 3.400.000 € Perceel te koop

Perceel te koop in Santa Eulalia, Ibiza

  • Plattegrond 640m²
  • Perceeloppervlakte 36.221m²

Uitstekend perceel met project te koop tussen San Carlos en Santa Eulalia, Ibiza.

Belangrijkste eigenschappen perceel

  • Plattegrond 640m²

Wat je moet weten over deze perceel

Welkom bij een opmerkelijke vastgoedkans op het betoverende eiland Ibiza. Dit exclusieve aanbod, geprijsd op € 3,4 miljoen, omvat twee afzonderlijke panden, pand A en pand B, samen met een royaal stuk grond van 36.221 m². Houd er rekening mee dat de kosten voor renovatie en uitbreiding afzonderlijk zijn en worden geschat op ongeveer 2,8 miljoen € voor beide eigendommen.

Gelegen op een pittoresk en vlak terrein, genesteld tussen de charmante steden Santa Eulalia en San Carlos, biedt dit rustieke stuk grond een rustige en idyllische omgeving. De natuurlijke schoonheid van Ibiza omringt u en vormt de perfecte achtergrond voor uw droomhuis.

Pand A zorgt met 68 m² woonoppervlak en 35 m² extra stallen voor een gezellige en authentieke beleving. Met de mogelijkheid tot uitbreiding tot 320 m² en de toevoeging van een verfrissend zwembad, heeft u de mogelijkheid om dit pand om te toveren tot een ruim en luxueus toevluchtsoord.

Even boeiend, pand B biedt 58 m² woonoppervlak en stallen. Net als bij woning A is er een mogelijkheid voor een uitbreiding tot 320 m² en de opname van een prachtig zwembad. Dompel jezelf onder in de sfeer van het traditionele leven op Ibiza terwijl je geniet van moderne gemakken en voorzieningen.

Met het gecombineerde potentieel van beide woningen heeft u de vrijheid om een echt buitengewone woning te creëren. Laat uw fantasie de vrije loop terwijl u zich de mogelijkheden van deze opmerkelijke vastgoedkans voorstelt. Of je nu een weelderige villa, een serene retraite of een combinatie van beide wilt ontwerpen, het canvas is aan jou om te schilderen.

Met dit uitzonderlijke aanbod kunt u een stukje van het betoverende landschap van Ibiza bezitten terwijl u uw droomhuis bouwt. Een buitengewone kans om je stempel te drukken op een van 's werelds meest begeerde bestemmingen.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.

Perceel te koop

Santa Eulalia, Ibiza: Omgeving en ligging van de woning

Tussen Santa Eulalia en San Carlos, 30 minuten van de luchthaven en met gemakkelijke toegang tot de prachtige stranden van het noorden en oosten van het eiland.

IBZ43475 3.400.000 € Perceel te koop

Vergelijkbare woningen te koop in Santa Eulalia

Niet echt wat u zoekt?

Zie vergelijkbare eigenschappen