RZS46015 1.995.000 € Villa te koop

5 Slaapkamer villa te koop in Las Rozas, Madrid

 • Slaapkamers 5
 • Badkamers 7
 • Plattegrond 820m²
 • Perceeloppervlakte 1.687m²

Prachtig huis met uitstekende kwaliteiten en uitzicht, 5 slaapkamers en suite, met binnen- en buitenzwembad te koop in Molino de la Hoz, Las Rozas, Madrid

Belangrijkste eigenschappen villa

 • Uitzicht op de bergen
 • Zwembad
 • Verwarmd zwembad
 • Tuin
 • Terras
 • Binnenzwembad
 • Spa
 • Garage
 • Natuurlijke lichtinval
 • Houten vloeren
 • Parkeerplaats
 • Volledig uitgeruste keuken
 • Uitzicht
 • Open haard
 • Inbouwkasten
 • Dubbel glas
 • Chill out area
 • Beveiliging
 • Berging
 • Barbecue
 • Alarmsysteem
 • Airconditioning
 • Plattegrond 820m²

Wat je moet weten over deze villa

Lucas Fox presenteert dit uitstekende vrijstaande huis gebouwd in 1990 in een van de centrale straten van de urbanisatie Molino de la Hoz in Las Rozas in Madrid. Met vier slaapkamers met eigen badkamer en serviceverblijven, binnen- en buitenzwembad, polyvalente ruimte en een ruimte voor een spa. De uitstekende bouwkwaliteiten van dit huis, dat is ontworpen geïnspireerd door de Toledo cigarrales, zorgen ervoor dat u kunt genieten van ruime en geventileerde ruimtes, terrassen met uitzicht op de bergen en een binnentuin die de prachtige veranda combineert met de barbecueplek en het zwembad.

In een groene en natuurlijke omgeving is de urbanisatie Molino de la Hoz een zeer privé en rustig wooncomplex dat tegelijkertijd de voordelen heeft een sociale club, twee prestigieuze scholen en winkels aan te bieden ter ondersteuning van de gezinnen die er wonen.

Dit huis heeft 820 m2 bebouwd op slechts één verdieping plus een semi-kelder waaraan we de torenruimte moeten toevoegen waar een prachtig uitzicht op de omgeving te zien is. Het perceel heeft volgens het kadaster een oppervlakte van 1.687m2 en is perfect aangelegd.

Vanaf de voetgangerstoegang, een pad dat een stortbak kruist en via een trap met een paar treden hebben we toegang tot een fantastische gang en vervolgens de lobby die ons naar de verschillende ruimtes zal leiden. Ten eerste, en aan de linkerkant, een zeer grote woonkamer met open haard en toegang tot een groot terras met uitzicht op de bergen.

Aan de rechterkant fungeert een woonkamer met mahoniehouten kasten als hal en van daaruit hebben we toegang tot de grote keuken met toegang tot de tuin of de verschillende slaapkamers, allemaal met en-suite badkamers. Eerste twee spiegelslaapkamers, elk met een eigen badkamer en ramen naar de binnentuinen van het perceel. Dan nog een slaapkamer met eigen badkamer met ramen aan de voorzijde en tenslotte de hoofdslaapkamer met dezelfde oriëntatie die toegankelijk is via een kastengedeelte, ook met de bijbehorende hoofdbadkamer met jacuzzi en douche.

Terug in de lobby brengt een belangrijke houten trap ons naar de toren met een open ruimte met open haard en vol licht die is ingericht als kantoor. Dezelfde hal heeft toegang tot de tuin en een grote veranda om van het buitenleven te genieten.

De semi-kelderafwerking geeft het huis de bijbehorende persoonlijkheid en vanuit een centrale distributieruimte met gastentoilet kunnen we naar een woonkamer met een verwarmd binnenzwembad en ruimte voor een fitnessruimte, die ons op zijn beurt naar een sparuimte met een douche en een plaats met pre-installatie voor een sauna, evenals nog een grote multifunctionele ruimte die vandaag de dag is ingericht als biljartkamer met een bar die kan worden aangepast voor een bioscoop, een fitnessruimte of welk gebruik dan ook dat elk gezin bepaalt.

Terug in de bovengenoemde distributeur is er nog een aanvullende of extra keukenruimte van waaruit u toegang heeft tot een andere slaapkamersuite en ook een kelderruimte. Alle kamers op dit niveau hebben ramen met natuurlijk licht. Tenslotte bevindt zich hier de zeer ruime garage voor twee auto's. Machinekamer, zuiveringsinstallatie en opslagruimte.

De buitenkant is om van te genieten, want naast de sigarenafdruk is er een prachtig landschap met bomen van goede grootte en kwaliteit, cipressen, palmbomen en olijfbomen die zon- en schaduwplekken bieden die perfect in balans zijn met het architecturale project. Een zeer complete barbecueplek, een zeer grote veranda met granieten zuilen, evenals het zwembadgedeelte met een strandgedeelte en een groot solarium worden gecombineerd om van het hele complex te genieten met familie of ontmoetingen met vrienden.

Aan de andere kant van de tuin en dichtbij de keukenuitgang bevindt zich nog een ruimte met een tuinhuisje, evenals een praktisch buitentoilet met douches als aanvulling op het zwembad.

De woning is voorzien van radiatorverwarming, houten vloeren en de algemene staat van de woning is uitstekend. Buiten zijn er belangrijke watertanks voor irrigatiegebruik.

Neem contact met ons op om een bezoek te coördineren.

Villa te koop

Indeling villa

Laag niveau:

- Zaguan.

- Lobbyen.

- Woonkamer met open haard en toegang tot terras

- Distributeurruimte.

- Keuken

- Drie slaapkamers met en-suite badkamers

- Hoofdslaapkamer met kleedkamer en en-suite badkamer.

Bovenste verdieping:

- Verzenden

Benedenverdieping of semi-kelderverdieping:

- Verdelerlounge met gastentoilet.

- Grote serviceruimte met aanvullende keuken.

- Winkel

- Serviceslaapkamer met complete badkamer.

- Kamer met verwarmd binnenzwembad.

- Spagedeelte

- Polyvalente zaal met biljart en bar.

- Machinekamers, zuiveringsinstallatie en opslagruimte.

- Garage.

In het buitenland:

- Aangelegde tuin.

- Gazebo-tent.

- Barbecueplaats.

- Portiek

- Zwembad en solarium.

- Zwembadtoilet met douches.

Las Rozas, Madrid: Omgeving en ligging van de woning

Molino de la Hoz is een exclusieve privéurbanisatie op 25 minuten van Madrid, in een bevoorrechte natuurlijke omgeving, met toegangscontrole en 24-uursbewaking. Het heeft allerlei diensten, een privébuslijn en een prachtige sociale club bij de ingang, waar u kunt genieten van het olympische zwembad, sportfaciliteiten, tennis- en paddle-tennisbanen, restaurant met tuin en schommel, bibliotheek en nog veel meer. diensten meer. Binnen de urbanisatie zijn er twee tweetalige scholen: de Bérriz charterschool en de particuliere internationale Logos-school. Op dezelfde manier valt het commerciële gebied op met onder meer een supermarkt, een medisch centrum, een dierenkliniek, esthetiek en schoonheid, een kapper, een fysiotherapeut, een cafetaria, een banketbakkerij en een fitnessruimte.

De urbanisatie heeft een bevoorrechte ligging die privacy en rust garandeert en beschikt over een prachtig meer, permanent leefgebied van aalscholvers.

RZS46015 1.995.000 € Villa te koop

Vergelijkbare woningen te koop in Las Rozas

Niet echt wat u zoekt?

Zie vergelijkbare eigenschappen