MAD50991 2.700.000 € Appartement te koop

Excellent 4 Slaapkamer appartement te koop in Justicia, Madrid

  • Slaapkamers 4
  • Badkamers 3
  • Plattegrond 250m²

4-slaapkamer appartement in uitstekende staat te koop in Justicia, Madrid.

Belangrijkste eigenschappen appartement

  • Plattegrond 250m²

Wat je moet weten over deze appartement

Lucas Fox International Properties presenteert dit appartement van 250 m² volledig gerenoveerd met zeer goede kwaliteiten in de prestigieuze wijk Justicia, Madrid.

Bij binnenkomst in het appartement vinden we een prachtige keuken, waarin tot in de puntjes is gezorgd. Vervolgens gaan we naar een ruime en lichte woon-eetkamer. Het nachtgedeelte bestaat uit vier slaapkamers en drie badkamers.

Het huis is volledig gerenoveerd. Bij de renovatie is tot in de puntjes verzorgd en is gebruik gemaakt van uitstekende kwaliteiten. Het heeft ook centrale verwarming en airconditioning.

Neem contact op voor meer informatie. Vanwege de uitdrukkelijke wens van de accommodatie kunnen geen echte foto's van deze accommodatie worden gepubliceerd.

Appartement te koop

Indeling appartement

  • Woonkamer
  • Keuken
  • 4 slaapkamers
  • 3 badkamers

Justicia, Madrid: Omgeving en ligging van de woning

Het Justicia-gebied is strategisch gelegen in het hart van Madrid, wat de toegang tot belangrijke plekken in de stad vergemakkelijkt. Met uitstekende verbindingen met het openbaar vervoer en de nabijheid van belangrijke wegen genieten bewoners van een gunstige locatie om de stad te verkennen. Het gebied wordt omgeven door theaters, bioscopen, kunstgalerijen en een grote verscheidenheid aan restaurants en bars.

Bovendien ligt het zeer dichtbij belangrijke musea zoals het Thyssen-Bornemisza Museum en het Museo Nacional del Prado, waardoor het ideaal is voor kunst- en cultuurliefhebbers.

Energie certificaat van de woning

Energie certificaat van de woning E

MAD50991 2.700.000 € Appartement te koop

Vergelijkbare woningen te koop in Madrid Stad

Niet echt wat u zoekt?

Zie vergelijkbare eigenschappen