MAD50988 950.000 € Appartement te koop

Excellent 2 Slaapkamer appartement te koop in Lista, Madrid

  • Slaapkamers 2
  • Badkamers 2
  • Plattegrond 110m²

Appartement met 2 slaapkamers in uitstekende staat te koop in Lista, Madrid.

Belangrijkste eigenschappen appartement

  • Plattegrond 110m²

Wat je moet weten over deze appartement

Lucas Fox International Properties presenteert deze volledig gerenoveerde woning met zeer goede kwaliteiten in de prestigieuze wijk Lista.

Als we de drempel van het appartement oversteken, vinden we een prachtige keuken, waarin tot in de puntjes is gezorgd. Vervolgens gaan we naar een ruime en vrolijke woon-eetkamer, met veel lichtinval. Het nachtgedeelte bestaat uit twee slaapkamers en twee badkamers.

Het huis is volledig gerenoveerd. Aan elk detail is gedacht om een luxe woning te realiseren in een van de beste wijken van de hoofdstad. Het heeft ook centrale verwarming en airconditioning.

Neem contact op voor meer informatie. Vanwege de uitdrukkelijke wens van de eigenaar kunnen geen echte foto's van deze woning worden gepubliceerd.

Appartement te koop

Indeling appartement

  • Woonkamer
  • Keuken
  • 2 slaapkamers
  • 2 badkamers

Lista, Madrid: Omgeving en ligging van de woning

Lista is een van de wijken die deel uitmaken van de traditionele wijk Salamanca, waarvan de oorsprong teruggaat tot de 19e eeuw, tijdens het bewind van Isabel II. Het was de markies van Salamanca die om de bouw van dit raamwerk verzocht, zodat het de residentie zou worden van de aristocratie en de bourgeoisie van Madrid. Om deze reden hebben de wijken waaruit het bestaat een grote schoonheid op architectonisch niveau en in de gevels van hun gebouwen.

Het gebied herbergt woningen met grote koetspoorten, binnenpatio's en sierlijke balkons. De grote persoonlijkheden van vandaag, die tot de Spaanse politiek en economie behoren, kiezen dit type buurt als hun woonplaats. Tegenwoordig staat het bekend als een van de gebieden met de nieuwste mode en luxe, met de bekendste merken, exclusieve restaurants en unieke winkels.

Naast dat je fantastische wandelingen door de straten kunt maken, heeft de wijk Salamanca een breed scala aan musea. Onder hen vallen het Nationaal Archeologisch Museum, het Galdiano Museum, de Juan Marcha Foundation en het Palacio de los Deportes op.

Hoewel de wijk Salamanca is vernoemd naar de promotor, José María de Salamanca y Mayol, met de Plaza del Marqués de Salamanca als centrale as, valt het middelpunt van de aandacht zonder enige twijfel altijd op de schoonheid van de Puerta de Alcalá, het park van El Retiro of de Recoletos-wandeling.

Energie certificaat van de woning

Energie certificaat van de woning E

MAD50988 950.000 € Appartement te koop

Vergelijkbare woningen te koop in Madrid Stad

Niet echt wat u zoekt?

Zie vergelijkbare eigenschappen