RZS46842 1.500.000 € Perceel te koop

Excellent perceel te koop in Majadahonda, Madrid

  • Perceeloppervlakte 4.080m²

Ideaal perceel voor investeerders om een eengezinswoning te bouwen te koop in Monte del Pilar, Majadahonda.

Belangrijkste eigenschappen perceel

  • Tuin
  • Exterior

Wat je moet weten over deze perceel

Lucas Fox International Properties biedt dit perceel van 4080m2 aan op een bevoorrechte locatie.

Het is gelegen in een van de gebieden met de grootste vraag, grenzend aan Monte del Pilar.

Het is een ongeconsolideerd stedelijk gebied met uitstekende bouwmogelijkheden voor investeerders en particulieren. Er wordt gedacht aan de bouw van 9 zelfstandige eengezinswoningen op percelen van 2.000 m2.

Het is beschikbaar met een bruto perceel van 3.400 meter met een bebouwbare woonoppervlakte van 918 meter. De kavels worden 2.000 meter groot, waardoor er zelfstandige woningen gebouwd kunnen worden. Bij een maximaal bebouwbare oppervlakte van 637,50 m2 bovengronds telt de ondergronds oppervlakte niet mee, wat een bezetting oplevert van 15%. De resterende meters van het perceel, dat wil zeggen 1.400 meter, kunnen worden verkocht aan een andere koper of de ontbrekende meters kunnen worden gekocht bij een andere eigenaar van het aangrenzende perceel.

Dit is het enige ontwikkelingsplan in het Pinar del Plantío PERI-3-gebied dat bestaat uit onafhankelijke eigenaren.

Gelegen in een van de beste wijken van Majadahonda, met alle voorzieningen, vrije tijd, tweetalige en internationale scholen, ziekenhuizen, golfclubs en stadsvervoer. Met uitstekende verbindingen, dichtbij de M503, M40 en A6 en openbaar vervoer (bussen en Renfe).

Neem contact met ons op om een bezoek te regelen. Je kunt ons ook bezoeken in het Lucas Fox-centrum op Camilo José Cela Street 8, Las Rozas of contact met ons opnemen via Instagram @lucasfox.lasrozas.

Perceel te koop

Majadahonda, Madrid: Omgeving en ligging van de woning

Monte del Pilar is een bosmassa die behoort tot de gemeenten Pozuelo de Alarcón, Majadahonda en Madrid. Het is de voortzetting van het regionale park Cuenca Alta del Manzanares, waarvan het wordt gescheiden door de snelweg A-6.

Het is bereikbaar vanuit Madrid via de A-6 (afrit 13 richting Villalba en afrit 15 richting Madrid). Het is ook bereikbaar met het openbaar vervoer: met de bus vanaf de Moncloa Interchange en met de trein op de forensenlijnen C7 en C10. Het park is het hele jaar door geopend van 07.00 uur tot 22.00 uur. Alle openbare en particuliere ziekenhuisdiensten, evenals vrijetijdsdiensten, liggen op loopafstand.

RZS46842 1.500.000 € Perceel te koop

Vergelijkbare woningen te koop in Majadahonda

Niet echt wat u zoekt?

Zie vergelijkbare eigenschappen