MEN51587 375.000 € Perceel te koop

Excellent perceel te koop in Alaior, Menorca

  • Perceeloppervlakte 1.000m²

Bouwkavel met prachtig zeezicht te koop in het bovenste gedeelte van Santo Tomás, Es Migjorn Gran

Belangrijkste eigenschappen perceel

  • Zeezicht
  • Uitzicht op de stad
  • Uitzicht
  • Exterior

Wat je moet weten over deze perceel

Lucas Fox presenteert dit prachtige bouwkavel van 1.000 m² gelegen in het hoogste deel van Santo Tomás, behorend tot de gemeente Es Migjorn Gran. Het ligt in een afgelegen gebied, maar dichtbij het strand, dankzij het feit dat het directe toegang heeft via een onverharde weg of een verharde weg.

35% kan op twee verdiepingen worden gebouwd, zodat u kunt genieten van ongelooflijke zonsondergangen met uitzicht op de zee en het strand.

Als u overweegt te investeren om een droomvilla te bouwen, neem dan contact met ons op voor meer informatie of om een bezoek te regelen.

Perceel te koop

Indeling perceel

Laag niveau

Eerste verdieping

Alaior, Menorca: Omgeving en ligging van de woning

Santo Tomás is een strand aan de zuidkust van Menorca dat 530 meter lang is, met turkooisblauw water en fijn wit zand. Het is een van de vijf stranden van Menorca met een oppervlakte van meer dan 10.000 m². Bovendien is het een zeer populair strand voor elk type publiek: voor gezinnen, stelletjes en vriendengroepen. Je kunt met peddels in het zand spelen, het water loopt niet te snel onder, dus ideaal voor de kleintjes, en er is ruimte om een hoekje te vinden.

MEN51587 375.000 € Perceel te koop

Vergelijkbare woningen te koop in Alaior

Niet echt wat u zoekt?

Zie vergelijkbare eigenschappen