MEN34614 3.000.000 € Perceel te koop

Excellent perceel te koop in Ferreries, Menorca

  • Perceeloppervlakte 26.783m²

Perceel met project voor de bouw van 19 huizen te koop in Cala Galdana, Ferreries, Menorca.

Belangrijkste eigenschappen perceel

  • Uitzicht

Wat je moet weten over deze perceel

Geweldige investeringsmogelijkheid voor een bouwgrond van 26.016 m² gelegen in Cala Galdana, behorend tot de gemeente Ferreries.

Het perceel biedt 19 percelen met een oppervlakte tussen 800 m² en 1.008 m², waarbij de gemiddelde bebouwbare oppervlakte op elk perceel 265 m² is. In totaal zou een maximale netto bebouwbare oppervlakte van 5.038 m² worden bereikt.

Een unieke kans gericht op professionals vanwege de schaarste aan bouwgronden op Menorca, voor degenen die willen investeren in de bouw van een urbanisatie in een van de meest populaire en toeristische gebieden van het eiland.

Neem contact met ons op voor meer informatie of om een bezoek te regelen.

Perceel te koop

Ferreries, Menorca: Omgeving en ligging van de woning

Dit perceel is gelegen in de prestigieuze ontwikkeling van Cala Galdana, bekend om zijn fantastische witte zandstrand en kristalheldere water, en behoort tot de stad Ferreries. Er zijn veel attracties die u aanmoedigen om Ferreries te bezoeken, zoals een wandeling door de oude stad, een bezoek aan de winkel van Jaume Mascaró met zijn beroemde schoenen, een biertje drinken in de vele cafés op Plaza España en een bezoek aan de Sant Bartomeu-festiviteiten op de 23e. 24 en 25 augustus.

Een idyllische plek om te ontspannen op Menorca.

MEN34614 3.000.000 € Perceel te koop

Vergelijkbare woningen te koop in Ferreries

Niet echt wat u zoekt?

Zie vergelijkbare eigenschappen