Afbeelding van het onroerend goed
MEN26417
€ 1,000,000
Perceel Te koop
8 afbeeldingen beschikbaar
MEN26417
€ 1,000,000
Perceel Te koop

Excellent Perceel te koop in Maó, Menorca

  • Perceeloppervlakte 524m²

Perceel met uitzicht op zee om een hotel of woonproject te ontwikkelen, in een van de kleine baaien van Es Castell, die naar de indrukwekkende haven van Maó leiden.

Er is een voorproject om tot 18 woningen te bouwen, onderhevig aan de huidige regelgeving en volgens aanvraag en eindproject. Momenteel staat op het perceel een huis in puin.

Vanwege de ligging en het uitzicht op zee is het een geweldige investeringsmogelijkheid, of het nu gaat om verhuur, eerste woning of vakantiehuis.

Ligging

Es Castell is de meest oostelijke stad van Menorca en daarom op het schiereiland, in de beschutting van de vesting van het Castillo de San Felipe. Het werd destijds door de Engelsen gedoopt als George Town en is een gastvrije plek waar de gevels van de meeste gebouwen een Britse uitstraling hebben. Een van de belangrijkste voordelen is de verbinding met de haven van Maó, via de twee natuurlijke havens in Cala Corb en Cales Fonts. Een ideale plek om te genieten van een rustige wandeling tussen de terrassen en straatmarkten.

MEN26417
€1,000,000
Perceel Te koop

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst