MEN48528 1.100.000 € Perceel te koop

Perceel te koop in Sant Lluis, Menorca

  • Perceeloppervlakte 1.009m²

Stedelijk perceel op de tweede lijn met uitzicht op zee te koop in Sant Lluís, Menorca

Belangrijkste eigenschappen perceel

  • Zeezicht

Wat je moet weten over deze perceel

Lucas Fox presenteert een unieke kans met dit indrukwekkende perceel op stedelijk terrein. Het perceel van 1.009 m² geniet een bevoorrechte ligging op de tweede lijn en met uitzicht op zee.

Omdat het een bebouwbare oppervlakte van 25% heeft, biedt het de mogelijkheid om een woning te bouwen tot 253 m², om zo een ruime en gezellige woning te creëren. De hellende topografie van het land voegt een schilderachtig element toe, waardoor de bouw van een huis mogelijk is dat zich perfect aanpast aan de helling en het indrukwekkende uitzicht op zee maximaliseert.

Bovendien bevindt het zich in een gebied dat volledig is uitgerust met alle noodzakelijke diensten. Het heeft toegang tot essentiële infrastructuur zoals watervoorziening, elektriciteit, aansluiting op het sanitaire netwerk en andere openbare diensten.

Deze combinatie van bevoorrechte locatie en complete infrastructuur maakt dit perceel tot een unieke kans. Neem contact met ons op voor meer informatie of om een bezoek te regelen.

Perceel te koop

Sant Lluis, Menorca: Omgeving en ligging van de woning

Dit perceel is gelegen in Son Ganxo, een exclusieve en rustige omgeving aan de zuidkust van Menorca, op korte afstand van de luchthaven, de gemeente Sant Lluís en recreatie- en strandgebieden zoals Punta Prima. Het ligt naast de zee, die toegang biedt tot stranden met turquoise water en wit zand.

MEN48528 1.100.000 € Perceel te koop

Vergelijkbare woningen te koop in Sant Lluis

Niet echt wat u zoekt?

Zie vergelijkbare eigenschappen