TAR37686 795.000 € Perceel te koop

Perceel te koop in Priorat, Tarragona

 • Plattegrond 80.500m²
 • Perceeloppervlakte 80.500m²

Perceel met een project voor een ecologisch en innovatief toeristisch complex, ontworpen en ontwikkeld om zijn bewoners een nieuwe manier van leven te bieden in een idyllische omgeving te koop in Els Guiamets.

Belangrijkste eigenschappen perceel

 • Plattegrond 80.500m²

Wat je moet weten over deze perceel

De set percelen heeft een oppervlakte van 8,5 hectare en is gelegen in Els Guiamets, tussen de Sierra de Montsant in het noorden en de set gevormd door de Mola de Colldejou, de Sierra de Llavería en de Sierra de Santa Marina, naar de zuiden. Deze ruimte, volledig verstedelijkt om maximale integratie en duurzaamheid te bereiken, zal de volgende gebouwen hebben:

 • Campingresort en hotel
 • Commerciële ruimte voor het huisvesten van diensten zoals een restaurant, winkel, spa/wellness of boekhandel
 • 20 ecolodges (duurzame bungalows) van elk 50 m².
 • 20 bellen iglo's
 • (Maximaal 40 stuks, volgens huidig project)
 • Zwembaden
 • 100 kampeerplaatsen, caravan- of camperplaats
 • Ruimtes voor gemeenschappelijk gebruik met straatmeubilair

En dit alles in het hart van de regio El Priorat, beroemd om zijn wereldberoemde wijnen. Een kans om een winstgevend en duurzaam bedrijf op te bouwen, in een natuurlijke omgeving die van groot belang is en met de beschikbaarheid van een gemeentelijke vergunning.

Neem contact op met Lucas Fox Tarragona om de enclave te bezoeken en voor meer informatie.

Perceel te koop

Extra's

 • Project onder toezicht van de gemeenteraad en de Generalitat de Catalunya, met een pre-licentie voor de bouw ervan

Indeling perceel

 • Verschillende percelen geïntegreerd in het project

Priorat, Tarragona: Omgeving en ligging van de woning

De boerderij is gelegen in de gemeente Els Guiamets, aan de voet van het gelijknamige stuwmeer en op 50 kilometer van Tarragona, 35 kilometer van Reus en 9 kilometer van Falset, de hoofdstad van de regio met alle voorzieningen.

De boerderij ligt naast het stuwmeer in de stad Els Guiamets, in de regio Priorat en provincie Tarragona, in een gebied met een grote natuurlijke charme dat immuun is gebleven voor massatoerisme en bezoekers het gevoel geeft in een authentiek plaats in de bergen. Het heeft een gemakkelijke verbinding met andere punten, op slechts 30 minuten rijden van Tarragona en Salou, met Port Aventura. De luchthaven van Reus ligt op 20 minuten afstand en het station Renfe de Capçanes ligt op slechts 15 minuten lopen of 5 minuten met de auto.

Vijf minuten van de hoofdstad, Falset, ligt de stad Els Guiamets, die ongelooflijke uitzichten biedt dankzij de hoogte van 226 meter en wordt omringd door het stuwmeer. Het heeft een grote diversiteit aan flora (dennen, kurkeiken, eeuwenoude olijfbomen, amandelbomen, tijm, rozemarijn) en fauna (eenden, reigers, eekhoorns, wilde zwijnen). Bovendien kunt u genieten van een unieke kans om seizoenen door te brengen en te genieten van de vele activiteiten die het toeristencomplex en de omgeving te bieden hebben, zoals watersporten (kajakken, roeien, zeilen), mountainbiken, wandelen, culturele bezoeken en wijn o.a. toerisme. .

De stad El Priorat heeft een groot erfgoed dat bewaard is gebleven door zijn bergen: de bergen van Llaberia en La Mola, Pradell en La Argentera, de bergen van Prades en Montsant en verschillende natuurgebieden, perfect voor wandelaars, dankzij een netwerk van wegen die leiden naar de laatste hoek van de regio. Langs deze eeuwenoude paden kunt u van stad naar stad gaan en het ongelooflijke wijnproducerende landschap van de regio ontdekken.

TAR37686 795.000 € Perceel te koop

Vergelijkbare woningen te koop in Priorat

Niet echt wat u zoekt?

Zie vergelijkbare eigenschappen