TAR39795 1.700.000 € Villa te koop

6 Slaapkamer huis / villa te koop in Urb. de Llevant, Tarragona

  • Slaapkamers 6
  • Badkamers 4
  • Plattegrond 455m²
  • Perceeloppervlakte 1.870m²

Te renoveren huis van 455 m² met uitzicht op zee en directe toegang tot een exclusieve baai.

Belangrijkste eigenschappen villa

  • Terras
  • Plattegrond 455m²

Wat je moet weten over deze villa

Uniek pand gelegen aan de Paseo Marítimo Rafael de Casanova in Tarragona, een paar minuten van het stadscentrum en met directe toegang tot de zee en een van de meest exclusieve baaien van de stad.

Het is gelegen in een natuurlijke, idyllische omgeving met uitbundige mediterrane vegetatie, in het meest begeerde gebied van Tarragona, aan de kust.

Het perceel van 1.870 m² heeft een maximale netto bebouwbare oppervlakte van 561 m2, plus onderbouw, waardoor het ideaal is voor elk project dat een hoge mate van exclusiviteit en luxe nastreeft.

Momenteel staat er een huis van 455 m² volledig omgeven door bomen en vegetatie, met 6 slaapkamers en 4 badkamers. Het huis vereist een uitgebreide renovatie en er is de mogelijkheid om de oppervlakte uit te breiden.

Het biedt meerdere mogelijkheden om een droomhuis te creëren. De structuur van het huis is perfect aangepast aan het reliëf van het terrein, waardoor lichte ruimtes open blijven naar de zee, om totale harmonie met de omgeving te bereiken.

Door zijn bevoorrechte ligging en de uitzonderlijke orografische kenmerken van het land, biedt dit perceel een zeer hoog niveau van privacy. Een uitstekende gelegenheid om een huis op maat te bouwen aan de kust in Tarragona.

Vraag een bezichtiging aan en laat u verrassen door de omgeving.

Tarragona, een stad waar je een oude beschaving kunt ontdekken. Dineer onder de gewelven van het Romeinse circus, verdwaal in de steegjes van de oude stad, waar de essentie van de middeleeuwse stad intact is gebleven, of geniet van een vermout ondergedompeld in meer dan 2000 jaar geschiedenis.

Een luxe huis in Tarragona is ideaal om het hele jaar door te wonen, om ervan te genieten als eerste of tweede verblijf, met meer dan 300 dagen zon en een gemiddelde temperatuur van 17 graden, vooral dankzij het feit dat het een stad aan zee, aan de Costa Dorada.

Bovendien staat deze gemeente bekend om zijn geschiedenis en zijn er ruïnes bewaard gebleven uit de tijd dat het de hoofdstad was van de belangrijkste steden van het Romeinse rijk. In feite zijn deze archeologische overblijfselen door Unesco in het jaar 2000 als werelderfgoed beschouwd.

De stranden en de geschiedenis, toegevoegd aan het culturele en vrijetijdsaanbod, maken deze stad dus tot een geweldige optie bij het kopen van een woning aan de Costa Dorada in de hoofdstad van Tarragona.

Dit is het authentieke werelderfgoed van Tarragona! Een erfgoed gemaakt van transcendentale monumenten door de geschiedenis heen, van hoeken die ons kunnen vervoeren naar de Romeinse, middeleeuwse, moderne en modernistische tijd; maar ook een erfenis van mensen, van menselijke verhalen, van kleine momenten, van emoties...

Villa te koop

Indeling villa

  • Perceel van 1.870 m²
  • Volledig te renoveren woning van 455 m² met 6 slaapkamers en 4 badkamers

Urbanitzacions de Llevant, Tarragona: Omgeving en ligging van de woning

Woningen gelegen aan de promenade van Tarragona, op een paar minuten van het stadscentrum en met directe toegang tot de zee en een van de meest exclusieve baaien van de stad. Het is gelegen in een natuurlijke omgeving met uitbundige mediterrane vegetatie, in het meest begeerde gebied van Tarragona.

Energie certificaat van de woning

Energie certificaat van de woning F

TAR39795 1.700.000 € Villa te koop

Vergelijkbare woningen te koop in Urbanitzacions de Llevant

Niet echt wat u zoekt?

Zie vergelijkbare eigenschappen