TAR21206 1.700.000 € Perceel te koop

Perceel te koop in Urb. de Llevant, Tarragona

  • Perceeloppervlakte 1.870m²

Perceel van meer dan 2.000 m² met spectaculair uitzicht op zee en directe toegang tot de Cala dels Cossis, gelegen in de beste buurt van Tarragona.

Belangrijkste eigenschappen perceel

  • Zeezicht
  • Eerste lijn zee

Wat je moet weten over deze perceel

Het perceel heeft een bouwcoëfficiënt van 45%, waardoor het ideaal is voor elk project dat een hoog niveau van exclusiviteit en luxe vereist, met meerdere mogelijkheden om een droomhuis te creëren.

Momenteel is er een huis van 455 m² dat moet worden gesloopt.

Het perceel is uniek, gelegen aan de promenade van Tarragona, een paar minuten van het stadscentrum en met directe toegang tot de zee, met name een van de meest exclusieve baaien in de stad.

Het is gelegen in een natuurlijke omgeving met weelderige mediterrane vegetatie, in het meest begeerde gebied van Tarragona.

De structuur van het huis kan perfect worden aangepast aan de vorm van het land, waardoor heldere en open ruimtes aan de zee overblijven, om volledige harmonie met de omgeving te bereiken.

Dit perceel biedt, dankzij de bevoorrechte locatie en de uitzonderlijke orografische kenmerken van het land, een zeer hoog niveau van privacy.

Een uitstekende gelegenheid om een op maat ontworpen huis aan de kust in Tarragona te maken.

Perceel te koop

Indeling perceel

Perceel met directe toegang vanaf de promenade, met helling naar de zee en de gevel met uitzicht op de kust.

Urbanitzacions de Llevant, Tarragona: Omgeving en ligging van de woning

Gelegen in het gebied dat bekend staat als Antibes, tussen de stranden van El Miracle en L'Arrabassada, op slechts 10 minuten lopen van het historische centrum van de stad, het openbaar vervoer voor de deur en directe toegang tot de baai van Els Cossis.

Er is goed openbaar vervoer in de omgeving, goede wegverbindingen en het ligt op loopafstand van voorzieningen zoals een medisch zorgcentrum, scholen, ziekenhuis, restaurants, hotels en supermarkten, enz.

Energie certificaat van de woning

Energie certificaat van de woning F

TAR21206 1.700.000 € Perceel te koop

Vergelijkbare woningen te koop in Urbanitzacions de Llevant

Niet echt wat u zoekt?

Zie vergelijkbare eigenschappen