Exclusief aanbod | Alleen bij Lucas Fox beschikbaar
TAR36261 695.000 € Perceel te koop

Excellent perceel te koop in Urb. de Llevant, Tarragona

  • Perceeloppervlakte 1.535m²

Uniek perceel met bouwproject en bouwvergunning in uitvoering op een hoog punt naast het strand en het kasteel van Tamarit de Altafulla.

Wat je moet weten over deze perceel

Dit perceel is uniek vanwege zijn kenmerken en ligging, het is een van de weinige beschikbare percelen die nog steeds een prachtig uitzicht op de zee heeft in de urbanisatie La Mora - Cala Tamarit en aan de voet ervan ligt het idyllische Cala Jovera en de Kasteel van Tamarit. Het benadrukken van de omgeving van niet-ontwikkelbaar mediterraan bos, vrij van buren in het zuiden.

Met zijn ruim 1.500 m2 en de uitstekende ligging biedt het schitterende bouwmogelijkheden voor de eigenaar die een uniek huis wil hebben, gelegen op een unieke plek, midden in de natuur en in een unieke omgeving.

Bovendien heeft het perceel, volgens dezelfde gepubliceerde renders, een eigentijdse en innovatieve stijl, die kan worden aangepast aan de behoeften van de nieuwe toekomstige eigenaar en met een maximale bebouwbare oppervlakte van 429m2 op de begane grond. , gedeeltelijk kelder.

Dit project is al in behandeling bij de gemeenteraad van Tarragona, zodat de vergunningen om met de bouwwerkzaamheden te beginnen, zelfs met de gewenste wijzigingen aan het project, in de loop van dit jaar 2024 zouden kunnen beginnen.

Het project interpreteert een aanpassing van het gebouw aan de planimetrie van het land om een maximaal uitzicht op de zee en integratie met de natuurlijke omgeving te bereiken, evenals maximaal comfort voor de bewoners.

Het gebouw is verdeeld over twee verdiepingen, gelegen vanaf het straatniveau van waaruit u toegang heeft tot de garage, de master suite met uitzicht, een studeerkamer en een prachtig solariumterras. U kunt voor deze verdieping ook rekening houden met meer oppervlakte met meer kamers en zelfs de woonkamer en de rest van de kamers verdeeld over de benedenverdieping op de begane grond. Alle opties kunnen mogelijk zijn.

Op de -1 verdieping bestaat de ruimte naast een tweepersoonsslaapkamer uit een ruime en lichte woon-eetkamer, waarbij de keuken geïntegreerd is in een open keukenformaat. Een uitgebreide veranda met toegang tot het terras waar zich een overloopzwembad bevindt, leidt naar een tuin die kan profiteren van de overvloedige mediterrane vegetatie om een onderhoudsarme ruimte te hebben en een hoog criterium voor ecologische duurzaamheid.

Een mooie kans om een levensproject te starten in een exclusieve maar rustige omgeving, duurzaam maar dichtbij de stad, natuurlijk maar met alle wenselijke gemakken.

Vraag een bezichtiging aan en laat u verrassen door de omgeving. Het uitvoerende project is beschikbaar voor beoordeling en de architect is beschikbaar voor eventuele opmerkingen.

Exclusief in de verkoop

Deze woning is alleen verkrijgbaar bij Lucas Fox

Perceel te koop

Extra's

Perceel van 1.535 m2 op het oosten en met uitzicht op de zee en de bergen

Urbanitzacions de Llevant, Tarragona: Omgeving en ligging van de woning

Het perceel is gelegen in de urbanisatie La Mora-Tamarit, op enkele minuten van het strand van Cala Jobera. Het is een gebied met verschillende diensten, gelegen op slechts 7 minuten van het stadscentrum van Tarragona, 4 van Altafulla en 8 van Torredembarra, waar u alle diensten of winkels vindt die u nodig heeft.

De urbanisatie heeft een stadsbusdienst, toegang tot de snelweg A-7 en ligt op enkele kilometers van de AP-7. Het ligt dicht bij de treinstations Tarragona, Altafulla of Torredembarra, het hogesnelheidsstation Camp de Tarragona en de luchthavens Reus-Tarragona en Barcelona.

TAR36261 695.000 € Perceel te koop

Vergelijkbare woningen te koop in Urbanitzacions de Llevant

Niet echt wat u zoekt?

Zie vergelijkbare eigenschappen