South France

Wijnlandgoederen en wijngaarden te koop in Spanje, Portugal en Frankrijk

Selectie van woningen aan de South France

Wijnlandgoederen en wijngaarden te koop

Het is onmogelijk Zuid-Frankrijk te bezoeken zonder verliefd te worden op dit unieke deel van de wereld en zijn kenmerkende karakter. Van de glamour van de zonnige Franse Rivièra tot de relaxte charme van de vele schilderachtige en rustige dorpjes in de regio, Zuid-Frankrijk heeft voor elk wat wils en verhuizen naar het gebied is een lifestyle keuze die velen hebben gekozen om te omarmen. Lucas Fox biedt een indrukwekkende collectie wijndomeinen in Zuid-Frankrijk met authentieke wijnhuizen en gevestigde wijngaarden of land dat geschikt is voor de teelt.
Zuid-Frankrijk biedt een verbazingwekkende verscheidenheid aan landschappen, een mozaïek van terroirs, geschiedenissen en culturen, met een geest van authenticiteit en gezelligheid, wat het tot een gastvrije regio maakt. Het is het op één na grootste landbouwgebied van Frankrijk en kan bogen op de eerste appellation-wijngaarden ter wereld, waar de Grieken en Romeinen in de 6e eeuw v.C. de eerste wijnstokken plantten, en is daarom de ultieme bestemming voor wijnliefhebbers die op zoek zijn naar een eigen domein met alle nodige uitrusting en landbouwgrond. Lucas Fox kan cliënten bijstaan bij de aankoop van een wijndomein in Zuid-Frankrijk en investeerders adviseren over alle aspecten van de wijngaardteelt en het wijnmaken om de droom te helpen verwezenlijken.
Tussen de Middellandse Zee en de Atlantische Oceaan, doorkruist door de rivieren de Rhône en de Garonne, liggen de aantrekkelijkste Franse steden in het zuiden. Van Bordeaux tot de Provence, grenzend aan Italië, en ten zuiden van de Pyreneeën, grenzend aan Spanje, trekt Zuid-Frankrijk veel kopers van onroerend goed aan vanwege zijn populaire "Art de Vivre", een product van het land, de wijnen, het toerisme, de monumenten en de steden waar werk en plezier naadloos in elkaar overgaan.
Luxe landelijke eigendommen met karakter worden aangeboden in de meest gewilde gebieden, zoals het platteland rond Aix-en-Provence, St Rémy, Nice, Cannes, St Tropez, Toulouse, Montpellier en Bordeaux. De kopers komen massaal naar dit gebied op zoek naar een nieuwe permanente woning, ontvluchten de grote Europese steden op zoek naar een meer ontspannen levensstijl, en zijn hoofdzakelijk vermogende cliënten die op zoek zijn naar een woning met een eigen wijngaard of een wijnbouwbedrijf in Zuid-Frankrijk, waar het nog mogelijk is charmante landgoederen tegen een concurrerende prijs te verwerven.
Het benijdenswaardige mediterrane klimaat, de wereldberoemde keuken en de prachtige ongerepte natuurlandschappen hebben altijd kunstenaars, toeristen en kopers van onroerend goed naar Zuid-Frankrijk gelokt en blijven dat ook doen. Blader met plezier door onze online catalogus van wijnlandgoederen die in de omgeving te koop zijn en neem vandaag nog contact met ons op om uw specifieke wensen te bespreken. Onze meertalige vastgoedprofessionals helpen u graag bij het vinden van het perfecte onroerend goed in Zuid-Frankrijk en bieden u een volledige service op het gebied van wijnadvies.

 

Google map

Keep up-to-date with our latest Real Estate Market Report with insights and analysis from our expert professionals.

Download now
Download now