Huizen en appartementen te koop en te huur in Mallorca

Geselecteerde woning in Mallorca

Het kantoor op Mallorca werd opgericht in 2012 en heeft zich snel ontwikkeld tot één van de meest luxueuze vastgoedkantoren van het eiland. Het kantoor heeft een specifieke focus op de oude binnenstad van Palma, Arta, Santanyí, Alaró, Andratx, Deià, Valldemossa en Pollença, zo worden de druk bezochte toeristische locaties vermeden. Lucas Fox heeft een breed portfolio van luxueus onroerend goed te koop in Mallorca, waaronder veel ruiterswoningen, verspreid over het eiland, maar vooral in midden-Mallorca en noord-Mallorca, glooiende biologische wijngaarden en kleinschalige biologische landbouwprojecten in het idyllische Oost-Mallorca.

Met zijn prachtige kustlijn en spectaculair landschap biedt Mallorca tal van idyllische baaien met kristalhelder water, vele golfbanen, 25 jachthavens en een overvloed aan lokale en internationale restaurants.

Mallorca is slechts een paar uur vliegen vanuit de meeste Europese steden. De gemakkelijke toegankelijkheid in combinatie met haar natuurlijke schoonheid en klimaat maakt van Mallorca één van Spanje's meest populaire bestemming voor vastgoedbeleggers die een vakantiewoning of een permanente woning zoeken. 

Voor meer informatie over Mallorca's lifestyle, bezoek dan onze LFStyle blog.  

Google map

Zoek uit wat uw woning waard is met een gratis taxatie van een van onze specialisten.

Gratis woning taxatie

Ontvang onze gratis vastgoed nieuwsbrief.

Aanmelden mailinglijst Aanmelden mailinglijst