Tarragona Inland

Selectie van woningen aan de Tarragona Inland

Waarom een landhuis kopen in Tarragona?

Tarragona is de op één na belangrijkste stad van Catalonië en werd in 2000 door de Unesco uitgeroepen tot werelderfgoed. Het ligt aan de Middellandse Zee en wordt al sinds de Romeinse tijd het Land van de Eeuwige Lente genoemd. Het oude Tarraco was een van de belangrijkste steden van het Romeinse Rijk. Het ligt 90 km ten zuiden van Barcelona, met gevarieerde natuurlijke landschappen en een architecturaal en artistiek erfgoed van grote historische waarde.

Tarragona heeft een uitzonderlijk klimaat en is een plaats van grote natuurlijke schoonheid. Het gebied is doordrenkt van geschiedenis en cultuur en biedt volop mogelijkheden om te golfen, klimmen, roeien, vissen, jagen, paardrijden, paragliden, om nog maar te zwijgen van alle kustactiviteiten die op een steenworp afstand liggen.

Het gebied is goed gelegen voor reizen van en naar Barcelona, (op slechts een uur afstand) en andere belangrijke locaties in Spanje en de rest van Europa. Er zijn twee luchthavens op minder dan een uur afstand, de AVE trein, gemakkelijke toegang tot snelwegen, jachthavens en het nationale wegennet.

Beste gebieden om een landhuis in Tarragona te kopen

Het binnenland van Tarragona omvat Conca de Barberà, dicht bij de kloosters van Poblet, Vallbona en Santes Creus en de bergen van Prades, evenals Baix Camp, Reus, een van de meest dynamische steden in Catalonië, Alt Camp en zijn hoofdstad Valls en Priorat, wereldberoemd om zijn wijnproductie en een breed aanbod van wijngaarden te koop.

De prijzen van onroerend goed in Tarragona blijven gematigd in vergelijking met andere locaties. De villa's, huizen en appartementen die Lucas Fox aanbiedt zijn te vinden in de meest ongelofelijke en contrasterende landschappen, waaronder de drie Natuurparken, de mooiste middeleeuwse dorpjes en in de wijnbouwgebieden die verspreid liggen over de regio. Catalonië heeft elf herkomstbenamingen voor wijn en Tarragona is de thuisbasis van zes van hen.

Onze eigendommen in Tarragona omvatten traditionele landgoederen, historische paleizen, gerenoveerde villa's en ruiterpanden. Internationale klanten komen naar dit gebied van Spanje op zoek naar een scherp geprijsd onroerend goed als een rustige verblijfplaats met voldoende ruimte om te entertainen en te genieten van privacy. Investeerders die een bedrijf willen oprichten in verband met wijn, catering of gastvrijheid zien ook de waarde van Tarragona onroerend goed en het enorme potentieel voor vermogenswinst.

Als u geïnteresseerd bent in het verkennen van de Inland Tarragona vastgoedmarkt, neem dan vandaag nog contact met ons op en wij zullen u onze expertise en kennis van de lokale vastgoedmarkt aanbieden om ervoor te zorgen dat u de ideale woning vindt voor uw persoonlijke eisen en smaak.

Google map

Keep up-to-date with our latest Real Estate Market Report with insights and analysis from our expert professionals.

Download now
Download now