ALI25145 Prijs vanaf 390.000 € Nieuwe ontwikkeling

ALI25145 Huizen / Villa's, Alicante ciudad, Alicante

  • Units available 2
  • Slaapkamers 2 & 3
  • Sizes from 77m²

Een nieuwbouw project van Huizen / Villa's te koop in Alicante ciudad, Alicante beschikt over prijzen vanaf 390,000 €

Deze prachtige nieuwbouwproject op de eerste lijn van de golfbaan biedt luxe huizen met tuinen en zwembaden, zeer dicht bij Alicante. Het is een ideale locatie voor gezinnen die in een zeer groene omgeving willen wonen, met veel rust en ruimte, weg van het centrum. Bovendien is dit wooncomplex omgeven door verschillende golfbanen, waardoor het perfect is voor liefhebbers van deze sport.

We hebben toegang tot het pand via een toegangsdeur met een veiligheidsslot. We komen het huis binnen op de eerste verdieping, waar we worden begroet door een elegante en moderne inkomhal die leidt naar de woonkamer-eetkamer-keuken. De keuken, uitgerust en met uitstekende woningen, biedt een Silestone afzuigkap en kookplaat en hoogwaardige meubels.

Als het om het slaapgedeelte gaat, bieden de huizen 2 tot 3 ruime en lichte slaapkamers die profiteren van moderne witte inbouwkasten.

Verder genieten alle woningen van een tuin met privé zwembad, een ruimte omgeven door een onoverdekte veranda en een eigen overdekte parkeerplaats.

Opgemerkt moet worden dat deze huizen een hoogwaardige afwerking genieten, waaronder de airconditioninginstallatie met het Airzone-systeem gemaakt met kanalen van glasvezel bedekt met aluminium aan beide zijden, gladde verf in alle kamers (behalve in de badkamers), Climalit-achtige ramen met aluminium kozijnen met koudebrugonderbreking en balkondeuren aan de hoofdgevel met maximale opening.

Hoogtepunten

  • Prachtige nieuwbouwwoningen
  • 2-3 slaapkamers
  • Privétuin met zwembad
  • Priveparkeren
  • Hoge kwaliteit
  • In een wooncomplex omgeven door golfbanen
  • Ideaal voor gezinnen die in een rustige en groene omgeving willen wonen, weg van het centrum
ALI25145 Nieuwe ontwikkeling

Ligging

De nieuwbouwproject is gelegen in Monforte del Cid, op slechts 20 kilometer van de stad Alicante. Het is zeer goed verbonden met de rest van de provincie en biedt gemakkelijke toegang tot de snelweg die naar Alicante leidt. Het is gelegen op een plek omgeven door groen en biedt veel rust en stilte.

Bovendien is het slechts 10 minuten rijden van de luchthaven van Alicante, 25 minuten van het treinstation en tenslotte slechts 5 minuten van de stad Elche met zijn universiteit.

Bekijk op kaart

ALI25145 Prijs vanaf 390.000 € Nieuwe ontwikkeling

Units in dit bouwproject

Type Prijs Status Slaapkamers Badkamers Woonoppervlakte
Villa 390.000 € Available 2 3 77m²
Villa 425.000 € Available 3 3 94m²

Keep up-to-date with our latest Real Estate Market Report with insights and analysis from our expert professionals.

Download now
Download now