ALT36916 New Development Project

ALT36916 Appartementen, Finestrat, Costa Blanca

  • Buildings 3

Een nieuwbouw project van Appartementen te koop in Finestrat, Costa Blanca

Met een prachtig uitzicht op de skyline van Benidorm, vindt u hier de perfecte plek om eindeloze dagen van zon, zee en een oneindige glimlach te beleven naast de Middellandse Zee.

Een bevoorrechte locatie, dicht bij alle recreatie, diensten, winkels en droomstranden.

Dit is een woningbouwproject met 70 penthouses met privéterrassen en 2 privévilla's. De urbanisatie heeft ook een buiten- en binnenzwembad, een paddle-tennisbaan, sportscholen en vele andere gemeenschappelijke ruimtes, speciaal ontworpen om rust en harmonie te brengen in het leven van de woonwijk.

Deze urbanisatie is opgevat als een efficiënte en duurzame woonwijk. Hiervoor zijn er bijvoorbeeld armaturen met weinig lichtvervuiling en fotovoltaïsche panelen voor gemeenschappelijke ruimtes, evenals zonwerend glas voor woningen. Door de oriëntatie op het zuiden van de huizen kunnen we bovendien optimaal profiteren van de uren natuurlijk licht.

Alle woningen in de promotie zijn uitgerust met grote terrassen met uitzicht op de Middellandse Zee en grote ramen die de buitenruimtes verbinden met de binnenruimtes, waardoor ze veel natuurlijk licht binnenlaten. Een modern bruin rooster beschermt tegen zonnestralen en geeft je huis een extra design.

Aarzel niet om voor meer informatie telefonisch contact op te nemen met ons kantoor op 965 208 331 of per e-mail [email protected].

ALT36916 New Development Project

Developments within this project

ALT36916 New Development Project

Keep up-to-date with our latest Real Estate Market Report with insights and analysis from our expert professionals.

Download now
Download now